Followers

Monday, May 31, 2010

kasut VINCCI baru

maaf lah yerk...tuan rumah skip lagi citer majlis perkahwinan adik2 dia......mood nak cerita bab tu tak mari lagi...coz' mood nak cerita pasal kasut baru plak yang datang dulu...WAH...biasa arrr.....tuan rumah giler excited baru beli heel baru...padahal...murah jer.......RM29.50......after 50% discount kat VINCCI...so..orang2 Kluang...pergi serbu VINCCI Kluang Mall yerk....ada sale lagi tu.....cepat cepat..nanti habis....


Act, utk pattern nie ada 3 colour, purple, merah and warna beige....ikut hati nak beli jer sumer.....tp tak mau ler jadi TAMAK HALOBA kan...di tambah my laling hubby dok jeling2 kat pintu masuk VINCCI tu....kalau aku gi sesorang...mau aku beli lagi 2 pasang.....murah wei murah.....

Hajat asal nak cari wedges jer.....tp tersangkut gark ngan heel cam nie......takpe.....nanti pi cari wedges plak......hari tu ada wedges kaler hijau...cun wei.......tp xde size ler plak.....tinggal size besar2 alam jer.....aku plak malas nak menggali lagi .........tp aku dah usha2 wedges kat CARTINO SONIA.....cun gark tu.....next time k.


So, hari nie secara rasminya aku dah RASMIKAN kasut VINCCI murah aku nie...he he he...amacam...cun tak? tp sila abaikan ler yerk kaki tuan rumah yang tak berapa nak mulus tu.

13 comments:

saSha a.K.a MumYalya said...

sukaa!!(tetiba je kan :p)
my sis beli cam u tu kaler purple..
i beli yg wedges u ckp tu kaler kunin..i lap vincci bila dia sale..haha..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sasha - ha ha...i pun suka..hik hik hik..cam comel jer kan heel nie...

ada nampak wedges kaler kuning tu...tp takde size...hu hu hu kalau tak sure i pun sambar tu sekali

Mamamya said...

murah x per zanna...janji puas hati & cantik... sblm tu kan nak minta maaf sbb x dapat datang masa majlis kawin adik zanna aritu sbb mak akak x brp sihat.... sorry yer zanna...insya'allah di lain undangan nnti akak datang yer...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lia - he he he....betul tu kak...yang penting CANTIk & MURAH....zana bukan jenis beli barang mahal2 pun.... he he he..

takpe...hope mak akak dah semakin sihat

atty's said...

kty pun baru je beli kasut gak ..ehehehhe .jom sama2 pakai kasut baru

[-suziey-] said...

waaaaaa bergaya ngn kasut baru..aah skang ni sale sana sini..sume buat potongan..hiks

Nana said...

dah lama xbli kasut kat vincci lawa la kasut tu merah lagi heheh

NoRwAnI nOrWi said...

taste kita sama zana oii...ai like vincci...cantik paternnya dan yg penting murah...berbaloi..handbeg ai pun vincci...ahaks...sale kat sume stote ke?

kedaigambarkami said...

erk...gi kluang mall?tadi petang kami juga ke sana :) tak perasan pulak hehehe

rasp said...

ni yg rasa cam nak terjah vincci nie...
i pun suka kasut dia....

Sham Ummi Echa said...

owhhh aku suker cntik tp murah ni.. ok la tu kannn.. ehhh rasa cam lama je x bli kasut vincci..(tetiba)

Syasmeen said...

cantik nya suka2..ada warna apa lg zana

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tantek2....aku plak beli kasut baru kt Bata..ada 50% less gak... hehehe