Followers

Wednesday, November 3, 2010

Model Lilitan Tudung/Selendang Terbaru

sana sini ngan fesyen tudung terbaru kan......tudung Rozita Che Wan ler., Selendang Chinta ler, Tudung Bienda ler.........mcm2......so, apa kata aku pun keluarkan product terbaru khas untuk korang2 yang sukakan fesyen.......tak payah modal nak beli tudung or selendang baru...yang penting..kat rumah korang tu ada selendang.......itu syarat utama nya.


Oppsss.........lupa plak nak perkenalkan model untuk lilitan tudung/selendang terbaru aku nie.....ala, budak nie tak yah perkenalkan pun korang sumer sure dah kenal punya. Percubaan menutup muka kengkonon nak cover ala2 minah arab....ha ha ha....Bienda jer yang sesuai buat camtu......


amacam...........agak2 bila dah tengok model nie berposing sakan ngan fesyen lilitan selendang terbaru nie...korang teruja tak nak try fesyen nie.  Ala2 wanita afrika punya style tu............ha ha ha ha ha ha.......tutup rambut tapi jambut tu kasi keluar...nak cun, korang set sikit ler jambut tu kan...kasi tinggi terletak giteww...ala2 jambul siti nurhaliza ker......sharifah aini ker....ikut suka korang lah kan....

and selain itu, aku pun ada lagi sorang model yang tak berbayar yang di paksa rela mencuba fesyen terbaru aku nie....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sapa dia?
.
.
.
.
.
.
hurm........
.
.
.
.
.
.
taraaaa...........
sesuai jugak buat para bapak2 yang berkerja di luar sana.  yang bekerja di bawah matahari, pergi memancing or even just menebas rumput di halaman rumah.  Sesuai sangat2......mengelakkan kepanasan yang terlampau di kepala....tp kepanasan dalam hati aku tak berani jamin erk!



21 comments:

Azueriena Norash said...

nengok piccas si kecikk tu ok lagii....kiut miut...tp biler scroll ke bawah tuuu....rasa nak gelak guling2 pun ader...mauahhahahaha...lawak ler nko nie zana....saborr jerkk lerrr

ibunurin said...

hah..hah...sekali dengan apaknya jadi model...

Ciklinn said...

wakakkakakaakkak aadoiii gelak besar aku dikk..... mula aku duk belek2 gmbar mennatu.... sekali ko akhir sekali bapak besan okehhh.... aisy gelak mengekek2 tgok laki kamu nih.. hahahahha

Puan Iza said...

hahahaha...kelakar la zana bila papa si batrice tu yg jadi model...hehehe.....ingat sapa la....

Syasmeen said...

hahahaha..apa lah zana nih cian kat cik abe tuh kena jd model mesti dlm hati tu kepanasan jer

rasp said...

lawak la u nie sis...
si model pertama i loike banget..chomel!

UnGu VioLet said...

model yg atas tue cute sgt.. yg bawah tue... hihi.. kelakar plak.. :)

Dilla Ady said...

kah kah kah...lawaknye la kak...

guling2 nih gelak...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak azue - kita org kat rumah dah gelak guling2 dulu...ha ha ha....nasib baik ler hubby sporting..tp kat dlm hati tu tak tahu...ha ha ha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ibunurin - hik hik hik..model paksa rela tu namanya

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ciklinn - ko jgn memain kak...besan ko ada bakat terpendam ok...ha ha ha...sesuai kan kan kan

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Iza - sesekali bergurau senda kat rumah...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

meen - tau takpe...takpe, hubby sporting....tp cuba tengok muka dia tu! muka khusyuk tawadduk tengok citer cina

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - sesekali hilangkan tensen kat rumah

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Ungu Violet - he he he....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Dilla - akan ngan batrice dah gelak guling2 dulu kat rumah..siap hi5 lagi dua beranak coz' berjaya pedajal papa dia...

lieyalatif said...

hahhhaahah...jahat ko zana..hemlin pun jd mangse ko hahahaha.....tapi kire ok la tu.....nampak sweet plak keh keh keh

batrice tak yah ckp ar, mmg comey....sweet tgk aksi die heheheeh

*bukak blog ko kat umah dpt tgk gambor

ieda said...

hahaaah cumeinya anak dara zana tuu .. soo cute dgn tudung tuu ..

terkezut skjp akak bila scroll kebawah tadi .. huhuhuhu

norhidana said...

alahai tomeinyer model tu.... tp paling cun model yg bawah tu sekali... heheheh

firahadifa said...

ahahahaha.. gelak guling2 nengok papa dia pon jadi model ahahahahahah

akiratoriza said...

hhaahaahaaaa...
gelak sakan aku tgk model ko yg last tu....

sporting gak hubby ko nk layan blogger tegar cam ko ye.. lau hubby aku erm hampeh... kekadang nk snap pict dia pun sembunyi2.... malu konon..mcm takde hidung...hihihi