Followers

Monday, November 8, 2010

Nesvita CalciPlus

hari Sabtu..iklan Nesvita Calciplus nie dok menari2 kat ruangan nuffnang aku......ank bagi BE ke apa.....? tp kejap ada kejap takde ler....


and kebetulan........pagi tu, Batrice breakfast minum nesvita aku.  Beria2 dia nak minum susu mama dia nie...buatkan ler secawan.....habis ko.....sedapa katanya.  Nampaknyer..nak kena beli xtra ler lepas nie.....aku punya utk stok kat office and dia punya utk stok kat rumah.


sedappp.........nesvita utk kuatkan tulang.


pagi2 b/fast ngan nesvita nie pun cukup.  Dah mengeyangkan....aku suka original punya....yg lain2 tu tak berapa nak serasi ngan tekak aku.

5 comments:

mama tisya said...

suka nesvita yg honey..minum time bfeed tisya dlu utk bykkn susu

LyNn HaMzAh said...

suka juga cuma lately nie x selalu sangat minum la...

eLYies said...

sedapkan nesvita ni..tp yies jarang gak minum..huhuhuh

Emy Omar said...

Akak pun suka nesvita tu zana..

Sidratul Muntaha said...

aku takleh masuk..
mesti pekena teh o jugak..
huuuuuuuuu...
camner tulang tak rapuh?!