Followers

Wednesday, January 9, 2013

Museum of Art, i-City

From Snowalk...kita jalan2 lagi kat tempat lain


tujuan utama...nak ke Musium Art.....tempat paling best nak berposing-posing.

yup...peta i-city..mcm2 dah ada sekarang nie....dah byk zone dah...tp den lupa...
byk sangat...tak semua tempat zana cover..mana yang nak pergi jer lah ..coz' dari satu tempat ke satu tempat bukan nyer dekat pun...


kat sana..kebetulan jumpa senior masa sekolah...Kak Zana...ha ha ha..nama samakan...
nie super duper senior nie.....aku tingkatan 2 ..time tu kak Zana dah tingkatan 5.


macam-macam menan ada kat sini...
bebudak mmg happy and excited ler...tp tak naik sumer..
nak kejar masa....
so, masuk mana yang nak masuk jer...




wokeh...
now layan picture-picture kat dalam museum art tu yerk..
mmg bestttt ler..nak2 yang kaki posing cam kitaorang nie...
anak dara aku paling sakan ler....


mak pun tumpang sakan berposing sama....




semua2 nie just lukisan...tp bila bergambar cam real jer kan..











Nasib baik adik aku ada card privellege nie.......
so...dpt ler discount sikit...
masuk museum art nie bayar RM5...tp ada card jadi RM5 jerr


sambung layan picture lagi erkkkk


tak lama kat dlm nie...ada ler dekat sejam gark...ada 2 level kot kalau tak silap
aku lupa...excited bergambar sana sini....anak aku jangan cakap ler kan....
lari sana lari sini...kejap mama dia snap guna tab...kejap papa dia snap guna mr nikong..








Seronok tengok anak dara den excited bergambar bagai..
tiap kali dia nak bergambar....tiap kali tu ler dia tengok dulu pic sample yang disediakan
pastu dia tiru macam mana gambar sample tu buat...camtu ler dia buat...
sangat berlakon ok.











mak tok pun kepingin bergambar ngan ET gark....




my lil angel perut muncit....h aha ha









cukup masa....kita keluar dari Art Museum....kengkonon en Laling Hubby nak try 5D tu...tp barisan kemain panjang....tak sanggup rasanya....next time yerk papa...sambil2 tu layan Nuni and Batrice naik train nie.


the Entrance untuk Zone Gate C.....kat belakang Snowalk jer...


ok...lepas nie kita pergi main air plakkkk

 

5 comments:

Nana said...

gile la mcm real
orang kluang dah g
kita dok kl pon xjejak2 snowwalk tu hahaa
icity je penah g tu pon masa free
lepas kena bayar xpegi2 dah

Hirda Ibrahim said...

bila aku nk sampai nihhh???
sgt kretip muzium tu kan??
batrice pun pandainya pose!

norhidana miswan said...

paling excited nk tgk yg museum of art kt i city, cantik2 betul gambar 3d dia tuh...

Sidratul Muntaha said...

salam zana
lama tak singgah sini
sihat ko?!
ekekke..
1.mmg syok klu ade anak pempuan sbb depa mgm suke possing sakan
2.gambo river bank tu mmg nmpk real la weih
3.ish ish..ko ni.sian lembu tu kena picit susunya.
ahahahha.

Lynn Hamzah said...

perghhhh...
banyak giler gambar ko kat art museum nie...cantik2 plak tu...