Followers

Wednesday, May 14, 2014

Kepenatan - Ketiduran

As salam
tu diaaa.....mood kelaut naik kerja bilamana sedang syok-syok kerja tetiba ada hari cuti di tengah2....adoi aiii.....syok nie kalau dapat duduk kat rumah terbongkar melayan anak and suami.....

ceritera semalam...
ha ha ha......lama x bercerita.....lupa dah mcm mana nak karang ayat...
almaklum, mak makin kertu...urat bersimpang siur ..kena telan B Complex bebanyak kasi kepala otak nie center sikit...

amacam....rare tak?
ha ha ha ha....pemandangan ini jarang-jarang dapat di lihat...kat rumah aku ler...
hik hik hik hik..kalau anak korang..x tahu ler....tp si Aryan nie..nie mmg 1st time dia buat peel tido camtu......

padahal x sampai 5 second sebelumnya.....aku dengar suara dia mengekek2 ngan kakak dia naik motor kecik dari depan ke dapur dari dapur ke depan....
emaknya tak berkelip layan novel...tu yang dengar suara anak jer ...
tetiba senyap lepas kakak Batrice  turunkan penumpang sorang nie kat sebelah aku..
sekali toleh...

laaaa.....dah ketiduran rupanya...
sedap perut nak melanding jer kan dik..
penat sangat ler tu ronda kawasan  ..sampai x sempat landing bebetul dah kelelapan ...


*** nak jadi macam sponge. serap dan menyerap.....biar sampai lencun menyerap.....
      
 

6 comments:

lieyalatif said...

haahahah tdo kaki tergantong....mmg comel pic ni zana...nampak nooo keletihan si gogon ni heheheeheh

mysha said...

alolo..cian dier terlelap da dia!!elok jer lentok atas sofa tu!!

My Aisy said...

alololo...cutenya dia tido camtu...penat sangat letew...

norhidana miswan said...

penat tolong bt keje umah ke bt apa tuh ek

Sharniza Shari said...

comel dia tido gitu....rayyan pun kdg2 ada gak tertido sendiri. elok2 dok main....tgk2 senyap dah tido...hihi

Emy Omar said...

Comel je dia tido kaki tergantung macm tu ha.Ni kalau jumpe best gomol2 budak kecik ni