Followers

Friday, June 11, 2010

Gatal tangan sangat kan!

Nie lah gara2 gatal tangan kan...pantang ada icon baru terus nak click..terus nak ubah2.....seeeeee...
.
.
.


my carpet rumah dah bertukar jadi kaler hijau plak.......raya pun belum dah tukar karpet rumah...hu hu hu...hilang dah carpet suci murni yang dulu....waaaaawaaaaa...nak nangis...tp bila tengok cam cun gark karpet hijau nie...terus tak jadi nangis...kesat air mata........tp rasanyer...karpet lama lagi nampak suci murni kan....hu hu hu

Sapa perasan....blogspot ada benda baru....he he he....tu yang aku gatal tangan pi clik tu...and jadi ler cam di atas nun!......tp ok gark ler.....


Yang paling best...........lepas nie dah tak payah nak pening2 kepala masukkan html code untuk jadikan laman rumah korang ada 4 petak kerrr.......3 petak ker....5 petak ker.........berpetak2 ker.....just click mana2 yang korang suka...and taddaaaaa..........rumah korang automatik ada laman tambahan.........tinggal drag jer lah pasu2 bunga korang nak masuk petak mana tu kan...


lepas tu......if malas nak pi cari carpet baru kat tempat lain...kat sini pun dia ada sediakan....mudah kan....waaaaa....bravo ler blogger....i lap u lerrrrr.........


pilih kak jangan tak pilih.........jom pakat reramai tukar karpet, tambah laman kat rumah memasing yerk...nak raya dah nie.....

7 comments:

Jasfyra said...

zana,aku pun sama gatal tgn td..tp aku lom sempat ubah apa2 lg..hihi
ok pe blog ko..cun!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

zuera - tu ar...aku plak...tak sempat2 terus jer tekan button apply tu...amik ko....habis hilang layout aku yg putih bersih suci murni tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dah perasan ader benda baru...tapi tetap setia ngan rumah lama...

btw cantik rumah hijau ni

Nana said...

wa bez kita ni dah la xreti nk wat coding2 tambah colum ni hehe

yong ibu chem said...

aku ada try godek td. heheh aku mmg gumbira, pasal mmg hobi aku suka tukar 'karpet2' ni. hehhehee

mommyYen said...

saya pon..tgh dok usha new layout ni,tp line tenet yg sgt tidak stabil melambatkan usaha ku..apepun..v.nice layout dear..

rasp said...

dah prasan tadi nie...
rasa cam nak buat...
tapi tak leh...
kena tunggu balik umah dulu...
leh tul2 concentrate...
mmg lawa la sis...