Followers

Monday, June 14, 2010

Ultraman Gaia

Ingat anak bujang jer reti main otomen2 nie...........walaupun xde taksub bebenar....tp anak dara nie naik hafal dah pukul baper otomen di tayangkan....sumer intisari rancangan astro ceria tu dia dah hala...pagi petang siang malam nak tengok kartun kartun kartun.............tu yang bergaduh berebut channel tu.....1+1+1 ..........poning makcik........bukan takat ngan anak, ngan bapak nyer sekali pun berebut2............aku rasa lah kan...kena beli lagi 2 tv and 2 decoder astro ler baru aman rumah aku nie.........



Nie kalau bakal mak mertua tengok gambar nie...sure cancel jadi menantu...hu hu hu



18 comments:

Hirda Ibrahim said...

dh la pakai mask otomen + baju bola pulak.
sah macho anak dara ko ni zana.
but aunty likeeeee....

♥Azie♥ said...

haiyooo batrice.....

firahadifa said...

haha, girlllllllll power!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Hirda - tu arr.....gegirl yg dah mcm boy.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

azie - aku naik pengsan ngan dia

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

firahadifa - power puff girl

akiratoriza said...

Salam Zana...
macam-macam hal la anak ko ae...makin besar makin banyak ragamnya kan..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Akiratoriza - tahu takpe...makin bear makin pening aku nak layan....time nie ler doa biar anak aku tu kecik2 jer tak besar...ha ha ha.....kejam erkk....time baby dok doa suruh anak cepat2 besar nak main sesama...bila dah besar..tak larat nak layan main..

Kie-yu said...

hehe~
alala comeynye otomen
beli la 1 lagi decoder
yg beyond punye plak
mesti syok!

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahah...comel!!!!

adoi tu ar zana, anak2 kite dah cam boboy kan.....same lar ngan mia & mija tu....tapi aku selalu tukar channel lain.....tak kasi tgk ...hahahaah...kuase veto kat maknye kan!! ahahahahaah

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

iskh2 batrice.... smgt sggh ngan otomen dia hehehe... anak aku hantu balabie... kdg2 je layan otomen... tp dia kenal je semua otomen ni..tu yg aku heran...

lily azliyana @ mama zara said...

hahaha..comei giler okeh gmbar last tuh..batrice si otromen kecik..=p

act, Zara pon minat giler otromen. die suka otromen kosmos yg kat 611 kol 7petang tu..buat gaya otromen berlawan pon pndai.klu ikut bapaknye, mmg dh dibelikan dh patung otromen sume. tp mama tak kasik nanti die jadik cam boboy plak..kekkekeke

rasp said...

kalo otomen cari baby otomen leh batrice jadik babynye hehehehehe...
steady lah gegirl nie!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kieyu - thanks...nampaknyer mmg nak kena beli 1 lg decoder kalau camnie kan..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - tahu takpe......conflict personaliti anak2 kita nie lieya

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - bab seluar dlm jer dia nak pakai yg ada gambar barbie coz' aku dah psycho dia....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lily - ye ker....tp tu ar...tak di ikutkan..sat lagi dia meraung kat kedai menan lily...terpaksa gark ler ikutkan...tp dia ada 1 topeng...1 patung jer pun..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - ha ha ha....biar dia jadi anak angkat otomen tu kan....biar dia rasa