Followers

Thursday, July 8, 2010

Admitted!

salam......just quick update.......Batrice admitted @ High Dependency Ward, Hospital Kluang due to asthma and jangkitan kuman di paru-paru.

Alhamdulillah.......sehingga ke pagi ini ( 7.00 am) keadaan Batrice dah stabil.  Semua bacaan dah menunjukkan bacaan yang baik........and for those yang mendoakan Batrice........thanks alots.....semoga Allah membalas kebaikan kalian..........

Hope by today....boleh tukar ke wad biasa........tak sampai hati tengok dia menangis bila kena cucuk utk ambil darah..........2 kali ambil darah tp cucuknyer dah 4 kali......hu hu hu.....pity my princess...

Will update full story later.......nak gerak ke hospital balik nie....balik untuk mandi and solat subuh jer...and then sambung tugas jaga my lil angel tu semula............



20 comments:

umie said...

alahai...kesiannya batrice...semoga dia sihat...

☆ lieya latif ☆ said...

tekejut aku mase ko post status kat fb tu zana.....harap2 terus-terusan batrice stabil dan okey.....ko punjage kesihatan.....

Nana said...

sian batrice..cpt baik ye sayang

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tsk tsk tsk..insya-Allah km sentiasa doakan batrice
:) dia budak kuat cam mama dia gak ....

♥Azie♥ said...

moga cepat sembuh amin

firahadifa said...

owhhh.. insyaAllah x de pape...

Sidratul Muntaha said...

laa..
sian batrice..
moga2 cepat sembuh nak..

Jue ~ mama DnD said...

lama x jenguk sini...terkejut juga bila dpt tau Batrice sakit.. semuga cepat sembuh sayang...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

semoga batrice cepat sembuh .. sian kalau asyik kena amik darah jer.. kita sendiri kalau amik darah pun sakit, ni kan pulak anak2 kecil..

rasp said...

lahai ciannya...smoga she'll have a speedy recovery! take care tau :D

atty's said...

salam zana..kty doakan semoga batrice cepat sembuh .amin

Dilla Ady said...

batrice sakit ye..siannye...tak leh la tgk budak sakit..sian..

dilla doakan batrice sihat cepat n akak tak yah risau2 sgt okeh..nnti akak lak yg sakit..jaga diri bebaik..

yong ibu chem said...

to batrice: semoga cepat sihat ye..
to zana: ko pun jaga diri sekali tau..

watie said...

semoga batrice cepat sembuh. Amin

Sham Ummi Echa said...

aku doakan batrice cpt sembuh k.. ko pon tabahkan hati dan byk sabar k

aku, cooi ngan echa pon bru je baik dr high fever.. lemah2 satu badan.. alhamdulillah echa demam kejap je..syukur anak aku dah sihat

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sabar..tu semua dugaan...semoga semua back to normal dalam masa terdekat ni..

Syasmeen said...

alah cian nya ngan batrice cpt baik yer sayang...

NoRwAnI nOrWi said...

zana...camner batrice skrg?harap2 dah sihat ye...ko kena tabah dan kuatkan semangat ye...anak aku ada asthma jugak tp x teruk...dgrnya ibu gamat elok tp aku x penah try pulakkkk...sabar ye dear,..

Dee said...

moga batrice dh sihat sejahtera ye zana..

Emy Omar said...

Alahai siannye..harap2 Batrice kembali sihat ye,insyallahe