Followers

Thursday, July 29, 2010

Crocs Pasar Malam

since selipar harian Batrice semua dah mengecut....*** padahal kaki budak kecik nie yang makin membesar*** so, kena ler cari selipar harian utk dia kan..........pasar malam pun pasar malam lerrr.........buat pakai hari2 tak yah nak beli memahal....RM10 cukup arrrr...........mampu beli yang murah2 jer pun.....


nampak ala2 ori yerk......tp cap AYAM.....jadi lerr...........apa yang pelik korang tengok ngan sandle nie?........ceh....kalau tak nampak gark...mmg korang WAJIB order kanta pembesar yerk..........tu hah.....figure BEN10 terselit kat situ...kasut dah cun kaler pink....Hello Kitty lagi....baru ler nampak gegirl kan.....sekali terselit plak si BEN10 tu....tu namanyer AYU2 MACHO.....nak sangat BEN10 dia tu......sebelah tak mau....nak dua2 pun pasang......nasib ler murah....1=RM1.......jadi rm10 +rm2 = rm12.....pakai sampai lunyai yerk.....nanti beli lagi..............


dapat sandle baru.........gedik nak terus pakai..........peel sapa ler dia ngikut tu....takde lain peel MAMA dia........auw....dah nama ANAK MAMA........harus menurun peel baik budi pekerti mama di akan....




siap pakai kiri kanan................terus catwalk satu rumah....................bagus bagus bagus........tu cara2 menghargai pemberian atau pembelian dari kedua ibu bapa walaupun harganya tak seberapa.......wah....cam pantun dua kerat plak................




11 comments:

Aimi said...

hehehe....tulah zana..akak baru baru nak tegur, await gambar ben10 terselit tu... dah cun elok kaler pink... eh zana..ko jgn tak tau..akak pun beli crocs yg RM12 je tau kat bdk2 ni... akak lagi la tak mampu nak beli yg ORI...kalau beli, kena beli 3 pasang terus... kopak la mak...kalau mak ni kaya raya, no hal.... so, beli jela apa yg mampu..yg penting selesa... :D

mrs.ecam said...

kui3 kaler fink tp de ben10...ok la tut...dlm lembut2 de ganah nyer...hikhik

☆ lieya latif ☆ said...

alah aku pun selalu gak beli yg cap pasar mlm ni zana...buat pakai tuk gi sekolah...gi pasar hehheeheh....betul ko, kasut2 kat umah ni pun berlambak...kejap jek kaki dah kembang budak2 nie....nak buang syg, last2 penuh kat depan umah, org tgk dah mcm beranak ramai jek hahhahaahahaha.....nanti ar, weekend ni kemas...buang laa mane yg tak gune heheeheh

Sham Ummi Echa said...

eh zana sama jer kita nih.. utk sipar harian wat belasahan beli yg murah2 sudah. echa punya lg la x smpai 10 hinggit pon. hello kitty gak aku bli kt bukit merah ari tu. tp punya la dia suka slipar tu smpai nk pakai g jalan ko.. hangin je gue.. dah ler sebelah hello kitty tu dah trcabut. lantak ko ler

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tu la pasal .. dah lawa kasut hello kitty, tetiba ada JIBBIT BEN10 pulak.. hehehe macho + ayu la batice ni

KSWSK said...

pasar mlm pun ok gak...

ieda said...

anak2 ieda punn suka sgt kasut crocs nieh .. kalau beli memang di pasar malam lahh .. tuu punn dah hilang .. takut nak beli ori punyer .. takut tuu lah .. hilang .. hehheh

Emy Omar said...

akak baru nak tegur zana,sandal dah comel pink colour tetiba ada jibbitz Ben10 lak hehehe..takpe la zana asal dia gembirakan

atty's said...

firdaus pun pakai kasut pasar malam je..hehehe..

lawa apa kasut crocs pasar malam batrice..

rasp said...

ni gadis don't play play aaaaa...
she is macho-ly sweet :D
aritu ada gak i belikan sapphire kasut crocs pasar malam...
melecur plak kaki dia...
terus tak bagi dia pakai dah...
sedekah kat her kezen hehehehe

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

janji lawa...muahaha