Followers

Friday, September 3, 2010

Bakal di reject oleh Bakal Mak Mertua.

Bab gaya dalam tido........anak dara aku mmg hebat........mcm2 pose ada.......tp kali nie aku nak tunjuk pose tido yang boleh membuatkan bakal mak mertua terus reject...ciklinn, ko nak reject tak bakal menantu ko lepas tengok gaya dia tido nie? he he he he he he



Tido sambil botol susu di mulut adalah WAJIB....syok kot time2 nak tido tu nyot nyot nyot botol susu tu....walaupun sekadar air masak saja........


hah........amik ko...kemain lagi kaki dia..........tu pasal aku kata bakal mak mertua tengok terus reject jadi menantu........
kemain luassssssssss lagi..........


tp takpe....bebudak kan...ikut sedap selesa dia nak landing kepala jer lah....tu belum lagi bab kepala terjuntai ke bawah.....ha ha ha ha ha...tapi.......time depa tido ler syok tengok muka diaorang kan....rasa tenang jerrr......pastu sayu...coz' time nie ler baru nampak bahawasanya....anak dara ku dah besar panjang.......hu hu hu

18 comments:

Jasfyra said...

tu dia....hihi
kemain lasak batrice tido kan..tp tetap comey dimata acik jura :)

~~Ciklinn~~ said...

muahahhahaah aku tgok tajuk terus kesini... terpangil2 hokeh mak mentua dia nie... wakakkkaka

hishhh takpe kecik lagi... tak reject punyer.......hhahahhahahah

Nana said...

hahaha..seba baik damia pompuan klw damia lelaki mmg kita antara bakal2 mak mertua yg akan merejek kekekek

KSWSK said...

kangkang luas mau kasi angin masuk tu...hehehehhehehe

Emy Omar said...

Hahaha macam posing dia bagi..:D

atty's said...

feel besh tu kalo kangkang lagi luas,..baru leh lena..hehehehhe

Dee said...

hihihi..anak2 tido mcm2 gaya sis..mimi n fifi kalo tido..gaya sama je..mcm gimnastik berirama..mcm copycat..batrice tgh mimpi jaga tiang gol kot..tu kangkang luas2..hahaha..

rasp said...

amvoi...dia ada ikut pe'el sesapa ke sis hahahahaha
tapikan anak dara i pun gitu tau sis...mcm2 pesen...
tak tido lasak, tido pun si sapphire tu lasak hehehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

zuera - ha ha ha nasib baik still comel di mata cik jura yerk

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ciklinn - ha ha ha.....sayang tul bakal mak mertua ngan menantu yerk...tido camnie pun tak kena reject lagi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Nana - ha ha ha...mmg kena reject kan kalau tido cam gini gayanyer

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Wawa - tu yg syok dia tido tu....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Kak emy - mcm2 dah peel dia kak

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak atty - angin masuk byk sikit kot...tu yg dia syok jer tu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Dee - mmg pun kan...bebudak nie badan kemain lembut lagi...siap boleh terlipat sana terlipat sini...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - ha ha ha...ikut peel sapa ler agaknyer kan....ikut peel mama dia kot...kih kih kih

norhidana said...

hehehehhe... batrice2...
msti ikut peel mama dia tuh....
zana, msti ko gitu kan

nsb lah acik takde anak lg tau

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Dana - ha ha ha.....omak erk sopan sikit dana.....