Followers

Wednesday, October 20, 2010

2011 - Tahun untuk Terbang dgn AA

yeehaaaa...........2011 bakal menyaksikan aktiviti cuti2 malaysia rancak di jalankan......ha ha ha ha....

1st tempahan ticket untuk percutian keluarga di dalam negara sahaja
then
gatal2 tangan lagi pi click click click kat AA utk check tiket ke tempat idaman hati dan terjadilah dgn tak sengaja percutian ke luar negara buat pertama kalinya bersama kawan2.....

anak ngan suami sila tinggal kat rumah....kerana di khuatiri mood utk melaksanakan tujuan utama di saat itu rosak.  Nasib baik laling hubby i bagi green lite walaupun lepas tu muka dia macam tak dpt nak terima hakikat yang wife dia akan cuti keluar negara tanpa dia....ha ha ha ha...apa nak buat...tempat2 tu tak sesuai utk kaum lelaki.....takpe...sebagai balasan, aku bagi dia green lite utk pergi scuba di sipadan plak nanti......
FAIR and SQUARE atau dalam bahasa melayu jatinya ADIL dan SAKSAMA.


and promo terbaru AA....sila pastikan anda bersedia pada hari JUMAAT ini yerk! mana tahu lagi kebaboommmmmm promosi tiket dia kan.....wah!....matik ler camnie!

23 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hohoho...bestnya dapat pergi bercuti2 ...tapi awat tak bawak your laling ngan anak2....leh ke tinggal lama2 tu...hehe??

ieda said...

ishh yer ker dik ?? haaaaaaaaaa nak pi terjah jugak lah ari jumaat nie ..
nanti buzz akak ingatkan akak leh ..
teringin nak ke bandung lahhhh tmpt sopink :))

♥Azie♥ said...

bestnyer.....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah zana, tahun depan jalan2 sajork yerk.. heheh syok tu.. kumpul duit banyak2 yer... akak tak sure lagi nak kemana tahun depan.. duduk diam2 ajer lor kat rumah!. hehehe

Emy Omar said...

Zana,semua orang dok sibuk nak terbang sana sini dengan AA tahun depan ye..terbang tinggi sajork la awak tahun depan dik..

sW33tDaRLinG said...

selamat bercuti2 yaa... kami kat sini mendoakan semoga selamat bercuti dan selamat pulang dengan gumbira nanti...

*∽ IZAN ∽* said...

kalau ada promo ni pepagi buta dah kena standby.. kalau tak tak dan submitt dah full booked! hik hik

akiratoriza said...

wah bukan main lagi hang ye.. jengjalan sokmo, jeles aku... huhuhu..

lily azliyana @ mama zara said...

Wahhhh..jelesnye tgk sana sini org booking tiket AA..huhu...kami terpaksa 'brcuti' dululah wt sementara wktu nk naik kapalterbang nih..taun dpn ade anak kecik dh..tunggu AA buat promo taun 2o12 jekla nmpaknye..=p

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Ayu - yg tu terpaksa tinggal coz' laling hubby tak suka pergi tempat2 mcm tu..sesak katanya...so, makanya kena lah pergi ngan kawan2...tp takpe, utk bulan 6 nanti, laling hubby and batrice pun ikut sama. Anggap jer macam pergi berkursus

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Kak ieda - esok pepagi tunggu dpn pc erk..terus bukak web AA.....nanti pepagi buta zana ingatkan akak tau...ha ha ha ha

wah, naper tak ckp nak gi bandung, boleh kami roger2 akak...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Azie - jom azie

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Kak mimi - ha haha...time promosi jer mampu nak pergi kak. 2011 jer lah dpt nak jalan kot...selepas tu, dah tak mampu dah......nak bayar rumah plak..hik hi khik

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Kak Emy - jom kak.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Amy - thanks2...belum gi lagi...next year...jom arr Amy. jadi tourist guide kitaorg.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Izan - betul tu.....busy memanjang....jammed jer....mmg nak kena sbar booking tiket time promosi nie

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Akiratoriza - jom wit....join aku gi cuti2 ke "sana" promo ada lagi tu kot.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Lily - takpe lily. bagi baby keluar dulu...nanti turn lily and co plak jejalan cam dulu yerk

LyNn HaMzAh said...

seronoknya...jalan sakan la kamu zana...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - kalau nak join pun boleh kak lynn...time promo jer dpt nak jalan2

atty's said...

kty pun nextyear, ada gak fly ngn AA,tp dalam negeri je.

rasp said...

now everyone can fly kannnnn..
best best gi holiday..tak kiralah over the sea ke tak...
asal holiday....

☆ lieya latif ☆ said...

wah best2.....pergi wei....lagi2 bandung tu...mmg tempat heaven...aku ngan bff plak mmg dah plan tahun ni takde kemane2 bersame.....tgu masing2 abiskan misi anak kecik dan nak mengandung, haa baru leh up balik mood jalan2 tu keh keh keh .....

aku pun si mia asal nampak kapalterbang AA ni tanye2 gak bile nak gi jalan2 nie mama....so aku pun kene la eksplain, mia nak baby ke nak jalan2 naik kapal terbang..seb baikdie ckp nak baby, so terang kan laa kat die, kene tgu baby keluar n besar mcm mija baru leh naik kapal terbang....seb baik die mengiya dan setuju koooo hahahaahahaha.....selamat aku!

hepi holiday beb!~