Followers

Tuesday, October 19, 2010

Alhamdulillah

korang dah b/fast? aku dah......pagi2 masuk office menyinggah kat kantin beli :

Nasi Ambeng lauk ayam masak kicap


then, bungkus teh o panas

dah settle sumer masuk perut.....kekenyangan mcm kucing kat bawah nie...fuh......sengkak perut.  Pepagi dah makan nasi.  lepas tu ngingau2 kat kawan aku yg KG bertambah2...


tp mcm biasa arr.....bila makan pagi nie....lepas 5 or 10 minit sure aku bertemu janji ngan MR. T.


tp yang penting......Nasi Ambeng + Teh O hanya berharga :


amacam...murah tak?

13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

zana!!!!!!!!!!!! bior betul harga 2 hengget jek...huntong ko tau tak....leh save bajet kalo rege camtu kan...aku ni makan satu hari kat tempat keje, biasenye bekpes 3hengget....tghari 5 hengget.....huk huk huk.......

wei senang kat johor nak cari nasi ambeng....sini susah wei.....selalu nye kalo aku lik johor, singgah kat r&r pagoh...pekena nasi ambeng situ....wat lepas hajat heheeheheh

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

murah giler wei...syorga klu opis aku ada cafe murah cenggini

aku ari ni bfast mkn bihun goreng made by mak tok maryam ...hehehe

mrs.irwan 2 be said...

ermm..makan sorg2 erk????

sw33tdarling said...

wahh giler murah!! kalu camni, kg tambah pun pasrah ler...!!

rasp said...

masyaAllah bior betul ... RM2 je!!! uishhhh murah banget oooo....

atty's said...

memang murah lah zana..kalo ada kat sini .ari2 kty beli

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah murahnya...kalo kat sini tak dapat rege tu...selalu tengok kat pasar tapi tak pernah try...sedap ke

Jasfyra said...

seumur idop aku,xpenah mkn nasi ambeng ni..tp mmg teringin sgt2 nk try..uhukss.aritu masa kt bazar ramadhan ada..tp asik lupa jek nak beli.sib baik mak xpeknen.kalo tak,meleleh air liuq anak aku..haha

norhidana said...

ko mmg bt aku terliur pagi2 nih... mana nk cari nasi ambeng kt kl nih wei... alahai.... dulu kt skudai senang je nk jumpa...

pahtu ngn isi yg banyak tuh cume rm2... oh tidk,... tak sabar nk balik jb beb

Cik Nurul said...

mak datuk rm2.00 aje???? murahnya kak..kalau mcm ni bleh save budget tu kak..

Ciklinn said...

ko bior betul dik 2 hengget.... murah tu.. siap ayam bagai ha... kat tmpt aku nasi ambeng jer dah 4.50 huhuhuh

akiratoriza said...

amboi bukan main murah makanan kat tpt keje ko... best la, makan murah so leh shopping lau duit lebih..

Sham Ummi Echa said...

murah giler tu zana.. rm2 dgn air skali. ishh cam x caya je aku nih. aku kalo bekpes mnm air kosong pon dah dekat rm3. bes ar cam2. kalo hrga camni leh aku save duit ko. hari2 mkn nasi ambeng. lunch xyah mkn. jimat duit mak