Followers

Thursday, October 28, 2010

Perabot baru Rumah Aku

ada sapa2 perasan benda baru kat rumah aku nie kerrrr?...
.
.
.
.
.
.

tak perasan! hu hu hu hu..takpelah korang.  Nie ler "perabot" baru kat rumah aku nie.... halwa telinga aku sambil2 blogwalking kat rumah korang kan........



ada 3 lagu jer pun...2 lagu pakwe angkat aku si Maher Zain and 1 lagi lagu budak comel yg berjaya menguruskan badan sehingga kelihatan sangat2 kacak sekarang  nie.  Tapi still tak boleh cabar tahap kekacakan my laling hubby yerk...Aizat ngan lagu Sg. Lui.  Hurrrmm............aku cam tak paham jer naper tajuk lagu tu Sg. Lui.

1 comment:

♥Azie♥ said...

wah...lagi meriah yer umah zana sambil baca n3 sambil dgr lagu..