Followers

Wednesday, October 27, 2010

@ playground

Sepetang di padang permainan.......keh keh keh...layan je yerk gambar2 yg ada nie.





mana tahu kot2 lepas nie....rumah jauh dari padang permainan kan....

7 comments:

LyNn HaMzAh said...

very the vazz la anak dara kau zana...makin comey...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - thanks kak...

mysha said...

baTriCE nih PanDAi poSIng AR.....
BesH...

taK SAbo nk tGGu imAd Beso....
p/s : akak tLg lewaJar sHa mcm mn nk link blog kat fb??

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sya - tunggu ler imad besar nanti
sure mummy dia galak ambil gambar dia jer..nak2 ngan camera besar tu kannnn

ieda said...

bukan main suka batrice .. ermm budak2 kalau dpt pergi playground memang suka lah .. silap hb x nak balik kann :)

Emy Omar said...

Sweet je budak kecik tu..Zana,hint awak tu macam dah jadi je projek hari tu eh..tahniah ok

Emy Omar said...
This comment has been removed by the author.