Followers

Sunday, November 7, 2010

my BE - Buffered Earnin

my BE dah jadi ME.......BE paling lama aku rasa yg pernah aku dpt ialah MUFORS ROAD REELS.  Start dari AUGUST lagi dia dok menari2 kat header aku tu...syok sangat....dpt ler RM40++...jadi ler kan...kalau nak di bandingkan ngan otai2..tak seberapa pendapatan dari BE aku tu....diaorg boleh dpt ratus2 malah ribu2 dari BE....aku dpt RM40++ tu pun dah kira syukur sangat2.  Blogging just my hobby.  Bukan pendapatan sampingan saya...so.....dpt sikit pun dah kira syukur. Boleh buat bayar BB tiap2 bulan..keh keh keh..



So, now...ada 2 BE yang sedang menari2....see, my old blog pun still ada BE ok......yg latest dlm blog LittleStory plak ialah AMP HITZ FM LB.  ntah bila dia muncul pun aku tak perasan lagi...
thanks nuffnang.  Belum cash out lagi...tunggu sikit lagi.

12 comments:

Nana said...

wah...masyukkk semoga tros rajin berblogging
kita pon tgu kumpul dlu xmau cash kan lg

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pergghhhh.. cayala ko zana..
masyuuukkk, yela.. just sampingan aje kn..ai pun gitu, BE baru de satu aje.. takpe, blogging tetap blogging!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zana..
bestnya dik

kak punya nuff dah lama lari..sedih

Ciklinn said...

hoyerrr... woit byk tu... mufors... caiyok2.. betul tu dik sikit2 pun leh wat tambah2 kan..

Lelord said...

huhuhu congrats...bertambah2 la yek

ZanaNordin said...

Nana - amin..syukur. Jom...kita kumpul earning sama2.

ZanaNordin said...

Leily - betul tu..buat samping2an jer...kalau nak di bandingkan ngan org lain...huh!...jadi ler kan

ZanaNordin said...

kak ayu - syukur kak
naper plak akak nyer nuffnang lari? nuff nie kadang2 ada kadang2 takde....tp don't worry...earning tu insya allah bertambah kak

ZanaNordin said...

ciklinn - tp tak leh lawan ko ler....nuff ko lagi ler berlambak2 kak

ZanaNordin said...

lelord - thanks....jadi ler walaupun sikit. Lama2 jadi bukit..keh keh ekhe

Wawa~* said...

wahhh.. ciayokkk2...~!! hrp makin murah rzeki ;)

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

*∽ IZAN ∽* said...

wahhhh.. masyukkkkk tuhhh!!! tahniahh!!