Followers

Friday, December 31, 2010

Jom Jadi Follower GADIS KAMPUNG

~ STICKY POST~
NEW POST SILA SCROLL KEBAWAH YERK

Adik manis.....akak dah jadi follower awak yerk...Follower yang ke 464.


and thanks coz' jemput akak join contest adik manis yerk....sapa adik manis nie...?  pergi ler jengah2 blog GADIS KAMPUNG nie yerk.......oh lupa plak nak letak syarat no. 3 :

Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini :
dari blog adik manis sendiri coz' adik manis tinggalkan link kat shoutmix akak tu.  Thanks yerk...kalau tak sure akak tak tahu. (nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).


hadiah yang bakal menanti
RM101
wah simbolik arr dik....cam buat duit hantarakan kawen ler plak...tp kena tambah dua 00 kat belakang yerk....




10 comments:

Redbloodsnow said...

pergh! kaya ah dia bg hadiah gitu....,,,hikss

rasp said...

wahhhhh lumayan hadiahnye..gud luck!

ibuayahdamia said...

woww weee...hadiah best tu...lepas beli tudung ...

Ruziawati Bukhari said...

zana.. good luck.. rajin masuk GA dan contest skang..

kak t dh invite zana.. kalau sudi nak baca blog kak t bebeh!

take care dear.. n kiss for batrice

ieda said...

waa lumayan adiahnya ..
menarik jer .. tapi akak x dpt jemputan punnng :))

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wah... cam best jerk... gd luck tau...

jemput amik awards yer... >_<

mummysyafie said...

hadiah nyer lumayan..leh beli baju kurung..gud luck dear

Mak Su said...

good luck :)

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Biqque said...

jom masuk contest i ek :)

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html