Followers

Tuesday, January 25, 2011

My Hardworking Child/Children Contest




my princess yang dok rajin menolong mama dia buat kek coklat. That time dia tolong didihkan coklat cair before step seterusnya. Sudah besar anak daraku.

Name : Nur Batrisya Qistina
Age : 4 years old


6 comments:

ieda said...

alhamdulillah .. x lama lagi makin banyak yg anak dara zana boleh buat tau ..
mcm anak2 dara akak .. banyak dah mender yg mereka dah leh ringgan kan :)

MamaBatrice said...

kak ieda - tu lah kan...untung ada anak pompuan nie....leh gark menolong dgn kerja2 rumah yg ada tu..

rasp said...

pandainya dia sis..kagum akak...
akak still tak benarkan sapphire tolong2 kat dapur...
akak takut malang tak berbau gitu...

BatriceCute said...

rasp - dia dah biasa sis...nak2 kalau kat rumah nenek dia...nenek dia masak...dia siap hangkut kerusi nak masak sama.....

takpelah bgi dia belajar awal2.
tp yg penting kena pantau ler....me mmg tak benarkan dia tinggal sorang2 kat dapur....gerun ler sis....yelah, malang tak berbau kan

ibuayahdamia said...

good luck yer..

moga2 anak2 kita makin besar makin rajin tolong kita kat dapur yer..

transformed housewife said...

dtg check entri. dah lulus. Good luck.