Followers

Thursday, February 17, 2011

P.E.N.A.T

Mood tak berapa nak baik hari nie...

  • Badan penat
  • otak penat
  • jiwa penat.
semuanya berada dlm kondisi yang tak stabil......hu hu hu hu

let's cuti2 next week.....yeehaaa!

10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun dah penat ngan kerja2 aku....ni tak sabar mau cuti 3 bulan hahaahahaha...kejam sungguh ayat ku ni kan....sebenarnye aku dah bosan ar jage bos yg same bertahun2 zana.....lepas ni k alo die naik pangkat aku tak mo ikut ar.....tgu bos baru laaaa......

Zana_MamaBatrice said...

lieya - ha ha ha..penat errkkk
aku pun rasa cam nak duduk rumah jer ko....tak larat dah nak kerja..nak layan politik kat tempat kerja...fuh!

aku plak...bosan kat tempat yg sama even dah masuk 3 boss aku...nie pun rasanya nak tukar boss lagi nie....nak keluar dari penjara

otak sakit kerja kat sini

LyNn HaMzAh said...

apesal la leh penat zana?

atty's said...

zana nie mesti mood nak bercuti ni..

Jasfyra said...

beshnya cuti2..aku pun xsabar nk p cuti2 mesia ni zana

mummysyafie said...

sama la kiter zana..serba serbi penat.

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

dah tk sabar nk bercuti laa tu..bestnya...

akiratoriza said...

sabar jelah zana... tak hikmah disebalik yang terjadi.. erm aku ni coz keje dgn gamen tu yg setia lau tak dh lama aku blah beb!.. keje dgn polis lagi la sakit ati... huhuhu....

norhidana said...

aku pun pnt gk nih wei, pnt nk kene gi jumpa doc... asal jmpa doc je BP aku naik, asal jumpa je BP aku naik pelik2... tp bile tak jumpa doc tak naik lak BP aku...

mmg kite perlukan cuti2 yg rilex

Ruziawati Bukhari said...

hi zana.. nanti dh balik bercuti mood dtg balik tu.. selamat bercuti zana.. tengok lost ye? every tues, wed, thurs 9.10pm, axn.. :-)