Followers

Wednesday, March 23, 2011

A,B,C, D & E


Alhamdulillah...progress menulis Batrice dah semakin baik...if dulu setakat boleh sambung-sambung titik jer...and now....tanpa titik tu pun dia dah boleh buat huruf A, B, C, D, E & F. Alhamdullah....


D....even rupa bentuk tu tak cantik ler sangat kan...tp dah nampak ler itu huruf D....gitu ler kerja dia tiap2 cuti sekolah.....melayan buku latih tubi yang mmg ada 3-4 aku belikan since dia mula sekolah nie.  Kadang-kadang hari biasa pun if mood dia rajin....dia buat jugak.



E, pun dah memang nampak rupa E tu kan...bangga kejap aku di situ. Yup my dear....aku tahu, ada anak-anak korang yang seawal 3 tahun dah boleh tulis A, B, C - Z dengan jayanya.....anak aku umur 4 tahun baru ler reti nak menulis....tp as MAMA....aku tetap berbangga dengan pencapaian anak aku. 


Moga anak mama terus rajin-rajin belajar k.

5 comments:

~izan~ said...

rajinnya batrice..nampak memang bersungguh2 dia menulis tu...kira cantik dah apa dia tulis tu..bljr rajin2 yer yang.. =D

Nana said...

wah dah semakin bijak ni..
damia takat sambung2 garis je la
pastu dia reti buat A je hehe
tp tunggang langgang
mula palang tengah
pastu baru wat kiri kanan hehe
xpe la
janji ada rupa A

my name is Yana said...

tahniah batrice...jdlah beauty with the brain okay...

rasp said...

sis anak kita kan sebaya...
tapi for your info...
batrice lagi pandai tau....
sapphire takat baris sambung2 tu cepat le...
tapi bila free hand, lum tentu lulus...
mmg u shud be proud of batrice!
mcm i proud of Sapphire walopun dia gitu hehehehehe

akiratoriza said...

Chaiyok.. chaiyok... batrice mesti boleh punyala..

takpe input ckit2 dl lama2 byk jugak.. yg penting kita as mom bagi support sepenuh padu..