Followers

Thursday, April 14, 2011

aku jadi BIDAN

Morning

Eh......dah Khamis erkkkk........cepat tul....rasa cam baru jer tempuh hari Isnin. Esok dah jumaat....pastu Sabtu, Ahad....hooyeeeehhh....hari berehat sedunia....yeeeehaaaa!

Korang tahu tak aku mimpi apa malam tadi....? ha ha ha.....kelakarrrr ok..nie sumer gara-gara tengok picture exclusive baby Dayyan fressh keluar dari oven mama dia. Mama Lieya.  Adeh.......coz' gambar2 baby Dayyan and mama dia....terus malam tu tido aku mimpi aku jadi bidan terjun pada kawan aku.  Boleh gitewww......

Nak lagi best, mimpi tu......member aku tu bersalin kat pintu gerbang Penjara.....doctor pun doctor penjara.....adeh........mcm2 ler mimpi nie.........kuat betul penangan ko lieya...penangan baby Dayyan.

.

9 comments:

norhidana said...

mmg kuat tul penangan bby Dayyan tuh... sampai termimpi2 antie zana nyer..
ke sebenarnye ko pun duk tingat2 nk dpt bby boy gk kot...

KSWSK said...

ke sebenarnya mimpi tu kang bertukar jd zana yg kena bidankan..

ZanaNordin said...

Dana - he he he..tu arr.....syok aku melayan pic2 dia kat FB..sekali tido malam, boleh plak aku mimpi camtu

ZanaNordin said...

Wawa - he he he...amin, moga di permudahkan

Redbloodsnow said...

hehehe..leh bayangkan klo mmpi tu bbtol terjadi. mmpi mmg mcm² kan :D

Mamamya said...

heheheheh....smpi gitu sekali penangan bby dayyan yg encem tu yerk...:D

Cik Wanie Ghani said...

alangkah terkejutnya kan nanti kalau ia menjadi kenyataan,
hihihihi

rasp said...

hahahaha...mmg kuat penangan lieya & baby dayyan ye sis..

liwaniel said...

hehehe..siap termimpi2..kuat penangan baby dayyan tu