Followers

Monday, April 18, 2011

Tolong : Najis Berdarah


Isnin dah yerk.....kejap jer kan masa berlalu.

Gambar takde kaitan dengan citer aku pagi nie....tu gambar matahari nak terbenam pandangan dari rumah aku.......he he he...amacam, cun tak? mau tak cun......keindahan alam ciptaan Yang Maha Esa...tak perlu di pertikaikan lagi dan tak kan dapat di bandingkan dengan mana-mana keindahan.

Btw....aku nak tanya korang ler....since 2-3 hari nie.......bila aku buang air besar...sure ada darah... kenapa yerk? darah segar ok.......nak kata sembelit...tak plak......cam biasa jer.....rasa sakit pun takde...cuma time buang air besar tu ada rasa pedih2 sikit ler........

ke aku nak kena buasir erkk? Tolong please.

7 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

rasa cam kena buasir tu..takut buasir dalaman...ko p check la zana... ingat x petua buasir aku kasi tu...

ZanaNordin said...

sue - tu arr sue...takut gark, officemate aku kata maybe usus besar bermasalah.....kena pergi check gark nie..
nanti aku return ke blog ko balik tengok petua buasir tu balik erkk

rasp said...

mcm buasir sis...
tapi baik gi check...

MrS. F!zA said...

aah la tkut buasir je tu

ZSqueenbee said...

Salam perkenalan..sudi² follow blog sye ye...

Kak Rosaliza said...

Assalam zana..kalo najis keras mungkin terluka..kalo buang biasa je tak taula akk nak ckp, baik zana jumpa dokter..akk folo sini

~izan~ said...

salam zana,lama tak jengok sini...slow2 berbw huhu.

dah ok ke zana? izan pun rasa mcm buasir,harap2 tak... kena pegi klinik jugak tu minta nasihat dan rawatan sebelum lg teruk kan..semoga semuanya ok...