Followers

Tuesday, September 20, 2011

Moving Out

Alhamdulillah......dah selamat pindah rumah pun


cuma rumah masih tunggang langgang lagi coz' tak siap berkemas.... 

Hari Ahad gotong royong dengan adik aku angkat barang.....guna lori dia....dua trip gark ler...tak sangka plak banyak rupanya barang2 aku........he he he...tu pun since pindah Taman Sri Impian...tak pernah tambah beli barang baru kecuali katil 2 biji....lain2 still guna perabot and barang2 lama masa pindah dari Taman Puteri....
Rasa puas hati bila duduk rumah sendiri......
rasanya ambil masa a month gark ler nak betul2 settle mengemas dari atas sampai ke bawah....
and reno rumah pun buat pelan-pelan.........he he he

and pagi nie...pergi kerja dengan pemandangan baru....masuk highway coz' pepagi nie nak mengejar kan masa
balik nanti takpe...ikut jalan lama.....

19 comments:

atty's said...

selamat pindah rumah baru zana

shidah said...

x sabar nak g rumah baru nie....

MrS. F!zA said...

tk sbr nk tgk rumah baru dia lepas dh kemas semua..hihi

Irma Ruhani said...

bestnyer... jeles ni.

zh-ena said...

seronoknya bila dah duduk rumah sendiri kan

Dee said...

selamat mengemas..lps ni mesti deco cun2 tau..

KSWSK said...

tang mengemas mmg amik ms zana...buat yang sana ken selonggar kat sini..nak buat yg sini kena kecah2 yg sana

ieda said...

hai dear ! dah lama akak x singgah dan zana pun dah lama x singgah umah akak kan .. oww sebuk berpindah umah .. paham2 .. :)

dah siap kemas x sabar nak tgk , jgn lupe upload dlm blog yaaaaaaaa :)

MAYA said...

selamat berpindah zana.. mmg amek masa sket lah nk kemas betul2 kan.. takpe, janji dh ada rumah sendiri.. :)

Liza Razak said...

wahhh...bestnye dapat pindah rumah baru :)

ct rahani said...

selamat pindah umah baru.. msti sgt sonok sbb dh duk umah sndrikan.. leh la deco umah cantik2.. x sabar lak nk tngu my turn next year bila tgk org pndh umah ni..:p

Nana said...

wah beznye masuk umah baru nanti aku trn kluang aku singgah umah baru ek heee

mysha said...

SronOk akaK dah daPAt pinDAh masUk umAH impiAN..tahniaH akak..

Lepas nih saPu ubAt yoko2 seBAb saKit tulang aNgkat baRAng..

mysha said...

SronOk akaK dah daPAt pinDAh masUk umAH impiAN..tahniaH akak..

Lepas nih saPu ubAt yoko2 seBAb saKit tulang aNgkat baRAng..

akiratoriza said...

sonok...sonok...sonok.... penat kemas uma tp berbaloi kan...

ZaNa aDieyZa said...

selamat mengemas rumah baru!! selamat mendeco jugak yer.. hihihi..

PinKy MoMMa said...

bestnyerrr pindah umah baru :)
slmt berkemas ya..mesti cantik umah nnt hehe..

~izan~ said...

bila baca word pindah,terus terbayang time pindah dulu..adeh nak fengsan mengemas sorg2 huhu..

slmt berkemas yer.nnt update deco! =)

onniesham said...

dah pindah rupanya. mesti mood hepi x trkira kan. pelan2 kemas umah. deco cntik2 cam kt magazine tu. msti cun kebabom umah ko nnti