Followers

Tuesday, October 1, 2013

Stroller Aryan

Salam....
Pencarian stroller Aryan...he he he......sebenarnya dah ada stroller dah utk Aryan....
Mia Moda Facile...sgt lite and senang nak handle...
sambil dukung Aryan pun aku boleh buka or tutup stroller nie...
best if na bawa gi holiday jejauh..jimat ruang pun iya...


tp bila dok google2 pasal stroller baby...coz' hati dok ler berkeinginan yang more compact and comfort utk anak bujang tu....maka hati dok terjatuh Chenta ngan stroller Halford zuzz 4 nie...

Gila meroyan aku mencari2 kat mudah...ha ha ha..mak standard beli barang kat mudah jerrr.......he he he....
2 - 3 deal...asyik terlepas jer....masalah utama barang kat KL aku kat johor...seller plak tak nak post....makan hati mak...

Tp kalau dah kata nak jugak.....last2 dpt gark ler...seller pun sudi nak post kan.....



Nafsu ooo nafsu....hati dok tertarik ngan kaler merah...tp...x berjodoh ngan kaler merah...dpt kaler hitam...boleh lerrrr.......tu ler orang kat...bila hati yang buat pilihan...ha ha ha ha..

hitam pun hitam lerrrrr...


cun2 hari jumaat lepas sampai dengan selamat dan cukup sifatnya..
condition pun like new...so, berbaloi ngan harganya if nak dibanding dengan harga baru...owner lama pun orang kita jugak......

ngam2 hari sabtu test drive...bawa anak2 jalan2 ke johor......
ha ha ha..emaknyer yang lebih nak menggelinjang.....ke Expo Mom n Baby..anak2 ikut jerr...

suka anak bujang mak dpt duduk dlm stroller idaman hati mama dia...


pantang letak dlm stroller...kejap jer dia tidooooo.........
selesa yerk dik......


ahad ronda Kluang Mall pun dia bantai tidooo garkk........
sampai senget benget dalam stroller dia tu...


Naper aku suka sangat ngan stroller nie....
*** nampak bergaya...gaya itu perlu walaupun harga xde ler mahal manakan...nak2 beli preloved macam nie...jimat byk duit mak.
*** tinggi....senang aku nak bagi Aryan susu bila dia duduk dlm stroller nie...sambil diri pun boleh...x yah ler nak terbongkok2 nak menyusukan dia.....
*** comfort...kalau x takkan ler anak bujang mak madang pose tido jer dlm stroller tu


 

4 comments:

Emy Omar said...

Comel stroller Aryan.Berkenan aunty tengok hihihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita mmg kena warna merah, tunggu ada 2nd baby baru beli haq camni...now damia pakai halford yg patern satu lagik...umur je 6 tahun tp still dok dlm stroller...esk ada adeq kena beli lg satu la..kalo tak mau gaduh..

Hirda Ibrahim said...

Comeiii.... Memang nampak confy pun ko.
Lagilah sedap anak bujang ni tido.

norhidana miswan said...

mmg cun..... tak kisah lah preloved pun kan... jnji msh cantik n berbaloi.... bkn main nyenyak lg dia tido kalu duk kt stroller ek