Followers

Friday, November 8, 2013

Cerita KAKAK

Salam jumaat
hewwww.....
lama tak update bloggggggg

pagi tadi hantar kak Batrice pergi school.....macam biasa ler kan...rutin mama dia....
tp hari nie singgah jumpa principal sekali coz' nak order and bayar duit gambar masa concert kakak Batrice hari tu........

Kembang-kembang hidung Zana bila principal punya kata Batrice bijak......
alhamdulillah...........sejak hujung-hujung sekolah nie.....perkembangan dia makin memberansangkan....
pembacaan dah lancar......buku or surat kabar tu dah boleh baca sendiri......
buat homework pun dah less guidance dari mama and papa.......

sepanjang drama LYMA....dia yang dok peringatkan Zana....hari2 agak2 dah dekat pukul 7 sure ingatkan buka channel 103.....

" mama.....citer luv you mr arigoni...." keh keh keh keh..
ARROGANT jadi ARROGONY......


untuk 2 bulan nie....gigih kakak berlatih piano dia......untuk mini concert on end of December nie...
key tu dah dpt dgr...tp tempo masih caca marba lagi....
bab-bab piano nie...kena serah pada Papa dia......coz' papa dia gigih belajar sama......google kat youtube bagai...mama tukang komen jer lah.....pastu bila mama silap komen...dia marah mama plak.....ha ha ha...



love you kakak .....
teman gaduh hari-hari ngan mama.....ha ha ha...esp pagi hari.......
time tu ler dia nak berangan kat bilik mandi......tp bila petang.....tak sampai 5 minit dah siap mandi...

Next year dah darjah 1....cepat jerrr...besar dah anak dara mama yerk......


4 comments:

norhidana miswan said...

bgsnyer batrice... msti ko bangga bile tgk dia blh main piano tuh kan zana... aku yg takde kene mengena pun bangga tau... ngn umur 6thn tuh dia blh main piano lah, aktif menari lah...

lieyalatif said...

kejap dah masuk darjah 1 kan zana....pejam celik pejam celik hah....

good luck n all the best batrice tuk konsert nanti...buat yg terbaik okey.....

lizz said...

Batrice ni comel sungguh..pandai main piano lak tu..good luck utk konsert nanti...

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats batrice..moga zara pn akan jd lebih bijak mcm batrice jugak..^_^