Followers

Friday, January 8, 2010

Fuh Kiri Fuh Kanan

Maka dengan ini........secara rasminya.



my older blog

Life Thru My Eyes

di tutup

Segala berita terkini dan yang mutakhir akan di update di my new blog yang suci bersih ini




Bukan apa.........akhir2 nie........rasa cam ada problem jer ngan blog lama tu.......and ada kawan2 yang complete blog lama tu susah nak masuk, nak tinggal comment, lambat nak loading and yang paling menakutkan ada virus....hu hu hu.........so.......langkah terbaik buat Life Thru My Eyes.........di pindahkan ke new home sweet home.

8 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

tanteknya...

Linda Latip said...

wahhhh dh blog baru!!!!! tahniah² pindah umah baru...

zana..iklan kat ats ade lg! thnks! tp bila² nk trnkan iklan tu, trn kan je..mak tk kisah :)

Dilla Ady said...

kak zana..link add blog baru kt blog lame akak tu tak leh bukak la..rasenye akak salah eja add blog baru nih..kurang 't' kat perkataan little tuh..

tapi tak tau la kot dilla yg salah ke..org lain takde lak masalah ye..

btw, nice blog..baru le cerah mase depan..hikhik..cerah mate..sblum ni dilla kena highlight akak punye tulisan tuh baru le leh bace..

teruskan memeriahkan dunia blogging nih yee...

Mummy Dasy said...

ok baru dapat bukak...

☆ lieya latif ☆ said...

ok2...aku update link key.....

yg ni pun cun zana....

Mama Qaseh said...

Santekkknya..
Sgt suciiii ok..
I loke bery much..
Tahniah for a new n nice blog

norwani norwi said...

wow blog baru ni menyamcam jugak beb...ai like...dah update link baru ni...insyaallah akan follow blog ko...

.: SharLeenZ :. said...

taun baru rumah baru..
ok cun.. terus follow cam bese.. hikksss... ;-)