Followers

Thursday, January 14, 2010

Lawatan 5's ke TNB Aset Maintenance (Southern 2 - Kluang)

Semalam...kemain meriah lagi we'll dari Zon Integriti Penjara Simpang Rengam buat lawatan sambil belajar & cuci mata ke sana...........



me wif mak buyung vogue.... aduh SALEHA....hik hik hik



b4 buat lawatan tapak...kita dgr penerangan dulu yerk

Lepas dengar penerangan serba sedikit.....jamuan ringan......lawatan sambil belajar & cuci mata pun di mulakan..........yeeeaaahhh........Get ready, set, Go.....................






*meriah tempat nie....but aku suka...camno aku nak transform work station aku nak jadi ala2 camnie yerk?*












* pigeon hole......*






* cun kan deco nie...simple but nice *





* tempat PA dia sempoi giler beb.........*







* mak buluh betong *



Sudah mau pulang....bye2 abang hensem.........hik hik hik.....





6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah best ar zana ade lawatan2 camni...aku suke. tak le boring tperap kat opis jek.....

kemas jek workstation kat situ...bersistematik betul hah...betul2 ikut 5S eheheheh

Sham Ummi Echa said...

syoknyer dpt g lawatan camni.. xde la bosan kannn..

aku suker la tgk keadaan ofis kt situ.. kemas n teratur jer.. baru la tenteram nk wat keje kan

rasp said...

perggghhh....kemas betul ofis tu sis..

Sidratul Muntaha said...

perghh!!
tabik spring..
mmg mantop 5's dia!!!
eii..
msukkan dlm wishlist gak ler kot thun ni nak buat 5's cecah 3 bintang pun cukuplah!!
amin..

irma said...

tq..tq.. sebab upload gambar 5s kat sini, aku pun tengha cari idea ni nak buat 5s kat ofis ni...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

canteknya bj ko.... aku x tgk lain..aku tgk bj ko je hahahaha