Followers

Sunday, January 10, 2010

Selamat Berehat yerk !

Buat apa cuti2 nie.........

kami gamaknyer duduk rumah sesaja lah..........penat!
dah 2 minggu berturut2 x lekat kat umah.....
next week pun nak jalan2 dah....
hu hu hu

wah...x sabarnyer mau fly ke KK next week

b4 that.......kami maybe naik awal ke KL dulu......hari Sabtu petang dah naik KL...so, Ahad tu leh ler ronda2 KL dulu.......niat di hati nak bw budak kecik tu ke Zoo Negara ler.........dia x pernah sampai sana lagi..........kalau sampai pun.....Zoo Melaka jer..........so, ada sapa2 nak ikut ker?

6 comments:

Emy Omar said...

Selamat Berehat Zana..luruskan urat2 tu minggu depan nak jenjalan dah kan sure batrice pun excited ye..mama dia excited tak??

watie said...

minta maaflaa mama batrice cik mya x dapat ikut coz baru jek pi zoo negara..

selamat melawat zoo yer batrice :)

Jue ~ mama DnD said...

sekali coment lah yerk...

selamat berpindah ke 'rumah' baru.. putih suci lagik...

selamat berehat n merehatkan minda.. bestnya p zoo... x leh nak follow..pagi danish der tuition, ptg lak kami der beday bash cousin danish...

zana, blog list kat 'Mereka Juga Bercerita' tu... Blog Sis Jue-Danish & Dalila tu merujuk kepada i ker..? tapi url nyer bukan url i... ker nama kami & anak2 kami sama...?...zana pahamkan maksud akak nie...

sWeEtDaRLinG said...

hello... dah masuk sini...!

Sharinginfoz said...

seronoknya nak balik KK ya...

Jom Main Catur

Jom Terminate Kad Kredit

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

wah menariks tu..nanti tanya en abu dl....klu dia free leh la kite p zoo sama2