Followers

Wednesday, March 3, 2010

Candid picture by me....

yess....sebab pengantin dah ada official photog...so....aku just amik gambar2 family...in candid...he he he he...

 
ayu & iwan
.......tahu tak pompuan tu berlakon dlm drama LARA setiap isnin tv2...dia pegang watak FIDA...aku sendiri tak pernah tengok drama tu....wakakakahkah.......tp mmg dia nie aktif berlakon pun.....berlakon teater pun dia pernah.

  
Wak Taib
a.k.a bapa pengantin...he he he...ntah apa di renungkan nyer tu yerk....

  
perbincangan keluarga........Mak Leha, Anteh & Busu.......

  
Suffiyya x mau ngan Wak Buang..........

  
Wak Bain ........kemain lagi ngan spec itam dia.......Wak Bain nie sejibik my FIL punya perangai...

  
E-boy dok bisik apa ngan adik ipar dia.......he he he...suruh sediakan duit tol bebanyak kot...!!!

  
the pengapit......gelak jer lebih...

  
ntah apa ler si Am (pengantin) tu gelak......kemain besar hah gelak dia....

  
sessi mengutip tol by bebudak........fuh...berpeluh ketiak pihak lelaki......byk benar tol kat rumah nie......beh kurang 5 tol .......tu tak termasuk tol besar....tok mak andam

  
atas pelamin pun mak andam sempat touch up lagi........kelazzzz mak andam tau.

 
Wak Bain yg dah kepenatan........zzzzzzzz

 
 Ching
kepanasan.....memasing minum air bergelen2...nak2 air sedap....air mata kucing..
  
 Ching top up air.......

  
 photog of the day.......bro Suhaimi

 
ahli keluarga nak get ready posing ngan official photog.....

3 comments:

ALoNa [CintamaniszLite] said...

uii...pengantin lelaki tu...dia gelak2 besar..lain macam aje kegembiraan dia tu, haha....

rasp said...

shots u amik pun kelazz lah sis..
leh tukar profession dah nie :)

☆ lieya latif ☆ said...

gambar2 candid pun cantik kan zana...ye laaa...aksi dieorg neutral.....so seronok tgk gelagat masing2 heheeheh