Followers

Tuesday, March 2, 2010

Majlis Khatam Quran

 

Majlis Khatam Quran Nurul Asyikin.....my dear cousin belah hubby........sweet kan dia......malam tu just majlis khatam quran saja......so, mak andam pun x datang...xde tukar2 persalinan.......so, mana yg perlu, aku tolong touch up kan.......biasalah...dah selalu sgt jadi bidan terjun..........nie...sikit2 tu boleh lah kan.......



  
  
  



  

  

saja suka2 amik gambar...coz' last minit...pengantin dpt official photographer yang kebaboommm best....he he he hehe....so, i di tugaskan amik gambar2 ahli keluarga secara candid....ooo......tak main ler ala2 posing2 manja...gambar2 candid nie lagi syok tengok...keh kehek...lempang sekali nak?
Emmm......i think...hasil dr mr nikon nie tak cukup memberangsangkan lah......nak kena tambah gadget lagi gamaknyer.......so, far cuma ada aparture lense jer.....ingat nak tambah wide angle & macro and also additional flash.......so...ada sapa2 tahu tak mana nak dpt murah......dah survey dah kat Kluang nie.....at least kalau nak tambah.....kena top up almost RM2K plus2 kot......maybe @ KL boleh dpt murah kot kan......

  


 

Anak dara aku dah transform jadi gadis melayu terakhir ngan baju kurung tu.......he he eh........orang dok ngaji dia dok main tak sudah2 ngan nurin........btw.......see....sgt manis kan senyuman nurin.....so cute......tu pun kejap jer Batrice tu ngan baju kurung dia........ada ler dpt sejam lebih........pastu dia bising nak tukar baju......siap ckp panas lagi tu........ha ahah...mmg pun....panas giler kan cuaca sekarang nei.......mlm tido pasang air cond pun leh berpeluh2 lagi........

5 comments:

rasp said...

tak tau lah kat low yatt kl tu murah ke tak...
tapi tu lah org kata kalo dah ada dslr nie...
asyik nak upgrade je ek....
tapi tak kisahle,
asalkan kita puas hati dgn hasil 'tembakan meriam' tu kannnnnn

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahah...anak kite serupa laa...pakai baju kurung kejap jek boleh....lepas 3-4 jam dah start garuk2 dah keh keh keh

aku suke pic batrice ngan kawan die tu yg tunjuk mulut tu...comel muncugn2 camtu, ntah ape laa due org anak dare ni dok mengumpat agaknye tu heheeheheh

Mummy Dasy said...

comel jek dak kecik 2 tu... hikhikhik dah ada dslr ni mmg confirm berabih duit upgrade itu & ini, flash sb900 jek dah RM1700++ klu xsilap x cmpr lain2..

Dee said...

ko dh gi amik course ke zanna..kalo gadget bagus pun tp xde skill x mantop gak gambar..gi course..pastu upgrade..mesti cun giler gambar..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

keletah nampaknya si batrice ni..
bijak budaknya ni, kan??