Followers

Thursday, March 25, 2010

Contest Muka Garang si Kecil

phewww...........lama dah tak join contest2 nie kan........bukan apa.....kekadang tu cam fed-up gark ler coz' byk dah join contest...tp menangnyer tu JARANG-JARANG...........tp takpelah kan.........join pun just suka2 jer......if MENANG........kira BONUS lah kan.........if tak menang tu.......anggap jer sebagai ADAT BERTANDING.........wah gitewwww..............

So, this time nak join contest by Lovely Lina ibu kepada Hami Danish.



and cam biasa lah kan.........setiap contest ada terms & conditions nyer.
if korang nak tahu, just click HERE ok

and dah nama pun contest muka garang si kecil......so, contestantnyer pun sure lah si kecik aku nie kan...


my lovely princess

 Nur Batrisya Qistina
a.k.a
BATRICE
yang di lahirkan pada
23. 01.2007
anak kepada
Pn. Zanna & En. Hemlin
dan boleh di hubungi di
zana.nordin82@yahoo.com

he he he he he


8 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck dear

saSha a.K.a MumYalya said...

ehehe..garang tp masih comel..gud luck ok :)

zh-ena said...

heheheheheh garanya battrice

zanna anda telah di tag
jwb jgn tak jwb :D

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooooooo garangnyer...takut i tau....heheheeh

ade can menang nie...good luck si comel batrice!

rasp said...

muka garang yg sungguh chomeeelll
gud luck!

liennasts said...

salam jengah.. good luck and thanks u.. Gambar tak leh nak copy la..

padin said...

alah, baru ncadang nak masok contest nih, tp rupanya untuk bintang kecik je.. huhu

liennasts said...

ok.. dah save gambar.. thanks ye..