Followers

Thursday, March 25, 2010

You're invited!


hooyeeh hooyeeh....lompat2 gumbira ......i dpt surat jemputan dari nuffnang lorrr...........so, sapa lagi yang dpt jemputan ke Gatsby Deodorant Street Fair on 17 April 2010 tu.........sila angkat tangan!.....kita jumpa di sana di sana di sanaaaaaaaaaa

mmmmmmm....bleh bawa sorang.........tp masalahnyer....if bw laling hubby.......Batrice camner plak erk...? kalau tak bw laling hubby, bw Batrice plak..........hu hu hu...larat ker nak melayan kerenah si Batrice tu bila dah ramai2 orang tu.............mmm............nanti akan di fikirkan solutionnyer............

So, ada ke sapa2 nak taja penginapan 1 hari 1 malam kami di KL utk 16 & 17hb tu..............he he he......


12 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

join gak ke...lieya dpt gak...tapi tak gi kot....huhuhu...mao pi jalan2 ar....keh keh keh

oit lame ko menyepi...kemain lagi bercuti yeak heheheh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - insya allah lieya....ko nak jejalan ke mana ler tu kan..

ha ha haa....cuti yang mcm tak cuti lieya...hu hu hu..later aku citer erkk

fazemy said...

Saya saya saya! .............mungkin pergi jugak(^_^

fazemy said...

Saya saya saya! .............mungkin pergi jugak(^_^

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fazemy - he he he....jom reramai jumpa di sana....kalau pergi tu nanti, jgn segan2 nak tegur yerkkk

mama tisya said...

rsnye tkleh bw ank

mrs.irwan 2 be said...

apa kata akk jgn nak peningkan kepala akk...akk bw jer shida..kan senang citer..hikhikhik

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amy - hu hu hu...gamaknyer mmg kena tinggal ler si batrice tu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

shidah - mmm....akan di fikirkan k..nak kena minta permission dari abg hemlin ko dulu kalau nak pergi sendiri....tp bernas gark idea ko nie dik

mrs.irwan 2 be said...

nie yg syg akk nie.......

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sayaaaaaaaaaaa(sambil angkat tangan)

zh-ena said...

tu la ena tak bwk umairah
sbb blh bwk sorang jea kan