Followers

Tuesday, March 16, 2010

Nuffnang oooo Nuffnang

orang dok kecoh2 ngan nuff......aku pun nak nyibuk gark ler citer pasal nuff aku yang tak seberapa tu........
wallawei.......sejak tukar url blog aku ke baru nie.......nuff aku nie cam hidup segan mati tak mau....kejap2 ada...kejap xde.......tp byk xde dari yang ada........plzzzz ler nuff.....kasihani lah daku....aku dok kumpul duit nak daftar diri kat London ker Marie France ke utk kuruskan badan.....hu hu hu hu...

See....buffered earning aku tu pun ada 3 jerr.......2 dari blog lama.....1 jer dari blog yg nie......sila lah kasihan kan aku..............


dari compaigned earning pun sangat lah menyedihkan.............


pada otai2 tu.........sila ler bagi sepatah dua kata camno nak naikkan traffic kat blog aku nie......sian ler kat aku wei............act.......sampai la nieeee..........sebenarnyer aku still tak faham camner nuff berfungsi........sian kawan2 yang dok terang tp aku still tak faham2........bengap tu ler aku nie........agaknyer terlebih makan otak ikan kot......x pun minum air yang dah jadi swimming pool pada semut2 yang tak reti berenang tapi ada hati nak buat kuak lentai dlm cawan air teh aku nie..........hu hu hu hu

nak gark aku merasa sekali cash out duit nuff nie beribu2 jumlahnyer.......kan kan kan......

8 comments:

shi3la said...

uwaaaaaaaaaa samerlah ngan haku,haku pon tak paham-paham konsep nuff nihhh....

ko jangan salahkan diri ok,,ramai lagik yang senasib ngan kiter..teranglah seratus kali ponn masih tak paham-paham...aper ker helnyerrr...

rasp said...

aduh sis, me tak dpt nak nolong coz me pun tak paham...
geng soh letak nuff, me letak je...
lepaih tu melopong gak tak paham...
but me tak kisah sgt pun...

LyNn HaMzAh said...

huhuhu...merasa juga kau dapat buffered earning zana...kak lynn langsung x pernah dapat merasa buffered earning tu...huhuhu...sedih mak...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

buffered earning tu adalah satu2 kempen/iklan yang dorang ada tetapkan satu2 tempoh (contohnya sebulan).

bila kempen/iklan tu abis tempoh, otomatik dia turun kat metered earning tu.. (perasan tak ada tulis tarikh tu) bila kau dah cashout duit, otomaik yang metered earning tu jadi kosong semula.. dan metered earning tu akan ada balik bila kau punya buffered earning tu dah tamat tempoh..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

oklah tu zana ada gak dia naik..hehehe aku ni lepas 1 thn br dpt cek..hahaha ko dah lama terima cek pertamakan...

Nurulhuda|Adlie said...

i pun baru je cash out satu cek, after 1 year, lately pun agak slow, tak tahu kenapa tho traffic is good, tapi yg concept dia u kene faham, then u know where to trick =)

MAYA said...

zana,,aku pun tak paham sgt pasal nuffnang nih.. aku pun maen belasah jerrr...

watie said...

salam..

ada gak buffered nampak gak iklan yg ada... kena cari otai2 tanya nie.. akak pun dok level 1 dari dulu x berganjak hihihi