Followers

Thursday, April 22, 2010

3 Iklan serentak......meriah nyer!

since tukar url baru nie....inilah 1st time ketiga1 coloum iklan nuffnang aku berfungsi....tiga2 ada iklan....wah..meriah beb! (semalam punya nuffnang)


adv by HP


adv by VIOS


and
adv by DIGI

Syukurrrrr...........thanks nuffnang......nanti bagi ler lagi yerkkkkkk..........

sorry lah yerk......aku teruja sekejap...yelah...lama dah tak merasa happy bila ke-3-3 coloum iklan aku tu berfungsi.  

13 comments:

[-suziey-] said...

hehe rs mcm berseri je blog bila 3-3 iklan kuar kan..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

suziey - betul tu....teruja kan....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

caya la.. semenjak join event ni menjadi2 kan.. lag satu akak perasan, kau banyak up entry, tu salah satu unik kau pun ramai masuk.. so that why la kau banyak ads

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak mimi - yelah kak...sejak even dan sejak di jelajah oleh mr. Ben ....visitor aku bertambah2....alhamdulillah....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sebab ko rajin buat n3 tu zana... hehehe teruskan zana..chaiyok2...

atty's said...

caiyork zana..hehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - aku tengah semangat update nie....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak atty - sejak tukar url nie..payah benar iklan nuffnang nak muncul kak....tu bila keluar tu, rasa teruja....

LyNn HaMzAh said...

tahniah zanna...erm, kau rajin update entry sbb tu iklan tu menari2 sampai 3 sekali kat blog kau dik...keep it up...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - tak selalu kak...jarang2 jer dpt ketiga2 iklan tu...kekadang 1 pun pyah

~~ciklinn~~ said...

wah chaiyok2....

☆ lieya latif ☆ said...

wah masyuuuuuukkkkkkkkk tu zana....kalo dpt riban2 ni leh open table ni geng heheeheheh.... sonok kan kalo tgk kite punye nufnang tu ade jek iklannyer....

nafiiz said...

wah zana..
lepas ni lagi membarala zana meng up date blog...
iklan2 tu kira sokongan moral buat zana la...
he he he
cayouk...cayouk...