Followers

Monday, May 3, 2010

THANKS Cik Sue

thanks cik Sue a.k.a mama maryam........


btw...hairband nie dah selamat di terima on Thursday....tp tak sempat nak transfer gambar dari mr. nikon to pc......so, jadi tertangguh2 ler plak nak up citer nie....

comel kan......siap ada nama BATRICE lagi...


Act....dah berapa kali dah si Sue nie pos barang utk Batrice...tp tak sampai2...sian dia...tak tahu ler apa masalahnyerr.........nasib yang nie sampai...thanks a lots sue......Batrice suka banget time aku tunjuk kat dia...siap tanya sapa yang bagi. Aku cakap arr cik sue mama maryam bagi.....maryam mana mama? maryam yang dulu kita pergi KL...pergi besday to you dia....oooooo....he he he.....ingat lagi dia ngan besday bash maryam yang simple tapi happening tu....


16 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehehe sonok tgk muka batrice yg hepi..

al-hamdulillah sampai gak headband ni.. geram aku yg adiah besday batrice x sampai2..eeeeeeee

elly @ suely said...

waaaa da lama aku x singgah sini... dah ank dara si batrice ek... da panjang rambut dia... comeeiii jek.... dah jadi kakak ni kan... bile nk ade adik ni? hehe...

watie said...

hahaha sama n3 laa kita erk kikiki... cantik kan kan kan..

semoga murah rezeki sue.. Aminn

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - thanks sue..sian ko kan...tulah, aku pun heran gark apsal ler tak sampai2....takde rezeki batrice kot

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - dah 3 tahun dah sue....berjanggut aku nak nunggu rambut dia panjang camtu..he he he....adik? hu hu hu..ko doakan erk...qimie pun dah ada adik kan....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak watie - comel kan....wink!...tulah...moga rezeki sue di murahkan lagi

[-suziey-] said...

waaaaa dpt hairband..cantik handmade kan

~~ciklinn~~ said...

ala tomeiinyerrr....ciksue wat sendirik ker?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

suziey - hand made...tp lupa ler plak mana si sue tu belikan...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak linn - cantikkaaan....cik sue tak buat sendiri....tp cik sue tempah ngan kawan dia.....kalau tak silap tie ibu wawanis kot

rasp said...

best la batrice suka bergaya gini...
macam2 accessori leh belikan...

oli said...

cantik cantik cantik...
headband cantik...modelnya pun cantik!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - anak dara sis....he he he

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

oli - uish...tetiba mama dia nak tumpang kembang ..he he he..thanks oli

Lily @ Mama Iqa said...

cantikla headband tu..nak2 plak si batrice pakai. sesuai gak kan kalo si rambut sejemput mcm batrice n iqa ni pakai headband mcm ni. cute je aku tgk pic batrice yg last tu..sweet sgt!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lily - cute kan lily....ko beli ler 1 utk iqa...sure dia makin comel....