Followers

Friday, October 21, 2011

Sweet Home : Hall

macam ada yang tak kena jer kan?


Rasanya if...langsir tu tukar kaler HIJAU lagi naik kaler area hall nie kan
hurrmmmmm............tukar langsir kaler hijau utk raya haji
agak2 aci tak?

keh keh keh keh
mahu kena bebel ngan laling hubby aku nie
langsir pakai pun tak sampai sebulan
dah sibuk nak tukar langsir lain

tapi serius
kalau langsir tu kaler HIJAU mcm kaler sofa tu..
sure lagi UMPHHH ruangan nie
betul tak?

sila abaikan plastik beg Nagoya tu yerk...
tu balance langsir yang nak dipasang kan bilik-bilik lain
dan juga
sila abaikan model yang dok kemain terkangkang tu...
sibuk nak buat kerja sekolah.

17 comments:

Mamamya said...

cantiknya zana...puas hati ek da dapat ddk kat umah sendiri...akak da nak pindah melaka..x sempat lagi nak singgah kat kluang....

atty's said...

cantiknya umah zana..
kty rasa okeh je langsir tu ..masih match lagi..

Mamamya said...

ehh..lupa nak b'tau...btl la dik,klu langsir tu kaler hijau cam sofa lg menarik lah....x per tunggu raya tahun depan yer...lama sikit langsir yg ada ni b'khidmat....heheeee....

Sidratul Muntaha said...

owh ijo..
aku sangat la suke!!
bila la kita nak jumpa laga - laga pipi lagi ni zana weih?!

LYAfrina said...

comelnyer rumah zana,... deko simple n moden... tp lgsir krim tu pon dh ok.. dia blh match dgn smua kaler... tp mungkin klo lgsir ijau, lg naik seri..sbb match dgn sofa tu kan..

yong ibu chem said...

cun dekorasi ko. tang langsir tu, aku rs jgn terlalu hijau sgt pun, nanti serabut hijau. boleh ada hijau tp bkn plain hijau. pd pndgan mata aku lah.

anyway, langsir yg sedia ada tu pun kalernya cun dah. cuma rasanya, cara ikat langsir tu kena tukar sket style nya. klu ikat dua je ke cth nya..

**cam kaler rumah aku, hijau gak. i like ijauuuuu. :D

~izan~ said...

cantik rumah zana..fresh look =)

kalau kaler hijau pun cantik,skrg pun dah cantik!~

semua cantik la =)

sHeeMa DeaN said...

cantik dekarasi rumah kamu.. best laa dapat duduk umah sendiri kan.. haii akk ko nie bilaa laa nak merasa duduk umah sendiri...

zh-ena said...

rasanya ok lg sbb match dgn colour dinding

MAYA said...

cantek hall kozana.. langsir tu okay jugak..raya tahun depanlah baru tukar..hehe

Neeza.Areef said...

cantiknya umah zana..sedap mata memandang...pkai langsir kaler tu umah npk luas..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cantek la living hall awak zana..
pandai awak masuk kaler..
ishhh, lambatnyer dpt kunci.. verangan mau deco2 gak..
nnti jgn malu2 share lg ape2 deco umah awak er.. =)

Dee said...

cantik umah zana..next year raya baru tukar kaler hijau langsir tu..melampau lamanya...hehehe..

mama rifQy said...

chanteqnye hall zana..na teringin nak buat hall umha chanteq2

rasp said...

cantiknya rumah u sis...
best best best sangat....
langsir tu ok je...
pakai lama skit....
nanti raya tukar lah sis...
baru nampak lain dari biasa :)

norhidana said...

jelesnyer... bile lah aku nk ada umah ni wei...
betul2 langsir tu ko tukar kaler hijau,hijau lumut ok gk...jnji dia nmpk kontras ngn kaler dinding tu..

MrS. F!zA said...

cantik rumah akak! kaler sofa hijau lmbut tu cantiknya lahai..