Followers

Wednesday, June 23, 2010

+ 2 = 30. HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Today is my Birthday.........yang ke-28 tahun.....uuuuu.........sudah tua lorrrr..............

Hampir2 berada dlm mood SENTAP ok...bila terjaga pukul 4 am...tengok2 laling hubby takde kat sebelah....hu hu hu......jengah kat hall...laa....tido kat luar rupanyer.......layan bola lagi ler tu..udah ler malam aku di tinggalkan coz' dia pergi tengok bola kat kedai mamak & member dia....balik rumah pun still nak layan bola lagi sampai tertido2 kat luar.....hu hu hu.....sentap di situ.......masuk bilik, sambung tido lagi....

Pukul 6.15 alarm bunyi..............siap mandi sumer....masuk bilik satu lagi nak iron baju...Wah....terkejut mak ada NOTA kat pintu......terharu ookkk....cam nak nangis jer pepagi hari........thanks PAPA...I love U too....


even di tulis di atas A4 paper jer......i terharu beb!...tak jadi nak merajuk ngan laling hubby...he he he.......takde  hadiah pun takpe papa.....coz' mama tahu.....tahun nie rezeki kita tak sebanyak tahun lepas...so, hadiah tahun nie....kita bring forwad ke tahun depan yerk.....ha ha ha ha ha..(** tp dalam hati nie dok ler mengharap kot2 petang nie balik ada hadiah menunggu)

and also THANKS SO MUCH my DEAR FRIEND for BIRTHDAY WISHES kat my FB wall.........nak nanges baca satu2 ucapan dari korang tu......even ada di antara kita yang tak pernah jumpa ....tp erti persahabatan INI terlalu BESAR dalam hidup zana.  Thanks.....

 

again.  THANKS A LOTS my DEAR FRIENDS.

and also to my dearie LIL ANGLE....thanks sayang coz' nyanyi lagu BESDAY TO YOU for mama...pepagi hari................



21 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat hari lahir zana! amboi romantiknya papa batrice :) seronokkan walaupun hanya ucapan...terasa dihargai....

aku skrg jarang buka fb, dah kena blocked ...

lily azliyana @ mama zara said...

Happy Bday Zana!!!sweetnye laling hubby tinggal note dekat pintu..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - thanks sue...patut ler...jarang dah nampak ko online...aku pun kena block gark nie...tp curi2 buka....
sue, ko try tambah "s" belakang "http" = "https://"

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lily - thanks lily

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei dak comey.....moga terus bahagia dan ceria selalu okey!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selamat ulangtahun ke 28 tahun..

romantic your laling...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - again...thanks dear

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Ayu - thanks ayu

LyNn HaMzAh said...

happy birthday zana...

Ain said...

happy birthday mama batrice...

hopefully tercapai segala impian...

mmuahhh....

Dilla Ady said...

hepi bufday kak zana...sweet ye laling hubby wish camtu....

♥Azie♥ said...

hepy esday to you..hepy besday to zanna..Moga Allah sentiasa murahkan rezeki mu..amin...amin..amin

~~ciklinn~~ said...

hepi besday to u..... semoga pjg umur murah rezeki aminnn...

[-suziey-] said...

happy 28th besday zana..may ur wish come tru..amin

Sham Ummi Echa said...

zana,

Happy Birthdays to U.. semoga dimurahkan rezki dan ceria di smping suami dan ank trcinta

mommyYen said...

wah..romantiknya 'nota cinta' tu..
btw,HAPPY BIRTHDAY DAY DEAR ZANA..(sama umur la kita rupanya..)

Mamamya said...

happy b'day zana...td dah wish kat fb...ni kat blog pulak kan....memeriahkan 'majlis'...
akak doakan semoga zana & family akan sentiasa bahagia n ceria....dipanjangkan umo & murah rezeki...amin....

biarla..ucapan dr mr.hubby tu sekadar kat kertas A4...tp yg penting keikhlasannya kan... pada akak...x der hadiah yg paling b'harga selain KASIH & SAYANG.... :)

akiratoriza said...

Hepi besday my prenzz..

Dee said...

happy birthday zana..kalo kt FB terasa cam artis kan..berderet2 birthday wish masuk..

have a wonderful birthday ok!!

SugarSpices said...

happy besday to youu...moga jadi mama yg baik, isteri yg mithali dan juga sahabat yg sejati...may Allah bless you, zana..AMin

rasp said...

hepi bufday to you sis....
may all your dreams come true!