Followers

Wednesday, June 2, 2010

GIVEAWAY "CAYANG IBU"


i telah di TAG oleh cik puan WANI untuk join this GIVEAWAY by EMACUPCAKES.  Thanks wani.
and
gambar yang I pertaruhkan....


Gambat Me & Batrice sedang bercium molot. 
he he he 18sx kan......tp takpe.....cium mulut antar IBU dan ANAK....bagi pasangan kekasih di luar sana...sila jangan tiru aksi ini ok.....if nak tiru...sila pastikan kalian telah di ikat ngan IKATAN YANG SAH
dalam erti kata lain...sudah BERNIKAH.

This picture taken masa we'll singgah ke Melaka on early Februari lepas.  Otw balik from Banting right after majlis nikah adik bongsu aku.  And this picture berlatar belakang kan Selat Melaka coz' we'll shoot kat Masjid Pulau Melaka (aku main taram jer nama Masjid tu coz' tak ingat)
Full story boleh click SINI yerk

and syarat penyertaan ialah kena tag 5 orang  and aku nak tag :
and

DONE.
Tarik Tutup : 30 Jun 2010


6 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ..selamat malam zana

adoi...tersangkut pulak tangan nie kat bucu meja..sakitnya

tag lagi..alahai..insyallah sis akan tunaikan..(mana nak cari gambor nie......?????)

pengsan sekejap...

♥Azie♥ said...

cantik gambar ko zanna

Jasfyra said...

sangat santek la gambar ko zana...
terkejut aku kena tag wat contest ni.stail baru eh..nanti aku godek gambar dulu baru leh joint :)

Dilla Ady said...

gud luck eh kak zana..nice pics...suke...

Emacupcake said...

thakns kak sbb joint my GA..gud luck dear..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

lambat lg tarikh ttp..wokeh nanti aku buat, tenkiu zana..nak godek dl file2 lama yg ada pic yg besh ...hehehe


syok arr pic ko, bj ko ngan batrice sedondon!