Followers

Monday, June 21, 2010

Update : Entry-entry Terpendam

Morning all........
fuh....penantyer lah hai.........semalam majlis sambut menantu rumah pakcik aku......tp penatnyer lebih kurang jer ngan majlis rumah aku yang lepas.......he he he

byk benda nak citer sebenarnyer....tp....tak dan aku nak update satu persatu...kita pergi one by one yerk...kasi aku tarik nafas dalam2 dulu.......penat wei.....di tambah kerja kat office yang start nak berlambak dah  nie.......

1) citer pasal aku gi sessi MFB........best wei...sumpah!
2) citer cari baju raya....he he he..citer sampingan..skip pun takpe kan!
3) citer balik kampung and majlis sambut menantu pak cik aku
4) citer tempat makan best kat Kota Tinggi.........terbaik ler bagi pencinta Seafood esp yang jarang2 nak jumpa spesis nyer tu
5) citer ahli keluarga baru kami
6) citer si Batrice yang buat aku nak lompat hoyeehhh hoyeehhh.......he hehe

see.........banyak kan citer..............so, kasi aku relaks dulu...tarik nafas dalam2.........baru ler aku boleh nak membebel pasal citer2 di atas kat korang............kan kan kan kan....


8 comments:

rasp said...

wahhhhh byk woo stori morri u...
akan ku tuuunggguuuu......

☆ lieya latif ☆ said...

huh busy tul ko zana minggu ni....stori pun byk tu mau up....cepat laa citer...aku pun nak gak tau....

[-suziey-] said...

waaaa byk ni n3 menunggu giliran..hiks;P

MFB tu ape?

Dee said...

tarik napas..citer satu2 ok..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah dah pergi MFB? cepat ar update.. nak gak tau.. abis tu jadi ke zana joint the program

p/s: menan TS3 tu beli kat TESCO

♥Azie♥ said...

BEST NIE..CEPAT UPDATE

atty's said...

cepat ar zana..update ..tak sabar nak baca ngn tgk gambar nie ..

yong ibu chem said...

fuh! ko tarik dulu napas, pastu nanti bantai buat entry. heheheh.