Followers

Tuesday, July 27, 2010

Aku nampak NAGA beb!

Morning..........kejap jer dah 15 syaaban..........hari nie hari Nisfu Syaaban kan.......sure ramai yang puasa hari nie.......and me too! .............uish, pejam celik pejam celik......dah nak jumpa ramadhan balik.....kejap betul masa berlalu kan sekarang nie..............umur pun makin meningkat.......tp aku rasa aku nie tak matang2 jugak lagi....peel cam bebudak....alahai, bila nka matang nie PUAN NORZANNAH oittt........lagi beberapa tahun jer lagi nak masuk angka 30-an.................


this picture taken masa aku on the way balik dari office hari jumaat lepas...............sangat cantikkan kan....bila di lihat di renung ke langit biru.........mcm2 bentuk kita boleh lihat....mana2 imaginasi tertinggi tu....mmc2 dia boleh bayangkan............pada mata kasar aku, awan nie cam bentuk Dragon.....cantik........aku snap masa berhenti kat traffic light nak masuk rumah aku......pada pandangan korang plak nampak apa?

23 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

tu la zana, aku pun ni cam takleh terima kenyataan jek tak lame lagi di ambang2 30-an...oh tidak!!! heheehehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang cepat masa berlalu kan..rasanya baju raya tahun lepas baru pakai 2 kali...ni nak kena beli baju raya lagi...

LyNn HaMzAh said...

hehehe...
kira ok what dah nak masuk 30an...
matured sket...
kak lynn next year dah 30...

shimazahar said...

ermmmm.. akak pun suka tengpk langit.. rasa sangat tenang ..

hahahahahha..... jangan takut menempuh angka 30.. itu hanya sekadar angka.. hahahahah ( nasihat orang.. sedangkan diri sendiri pun tak leh terima sebelum nie.. heheheh)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - ye arr....rasa cam baru jer abis belajar kan..jadi budak nakal...rupa2nya dah jadi mak orang....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ayu - betul ler ayu...kejap jer.....pejam celik pejam celik..nak masuk tahun baruu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - sama2 kita menempuhnya

Kak Watie said...

akak dah dok alam 30an..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak shima - aman tenang damai je kan kak...esp bila hati runsing....mmg tengok langit jer lah kerja nyer...merenung nasib

bukan takut umur bertambah kak...tp takut tak matang2 lagi walaupun umur bertambah....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak watie - chayok ler....tp still maintain cam 20-an

Cik Nurul said...

cepat aje masa berlalukan sedar-sedar dah nak puasa hehehehe..memang nampak macam nagalah kak sangat cantik..indah betul ciptaan Allah..

[-suziey-] said...

hmm btl la.kejap je dh nk jmpa ramadha..mcm br je abis raya thn lepas..haihh..

cantik wei awan tu..hmm jenuh aku nk tgk mana naganya..hmm ade la sket kot..ekeke:D

KSWSK said...

Zana br nak masuk 30..wa da masuk pun...hehehehhe

Sham Ummi Echa said...

ko tu kira muda lg zana..lom masuk 30-an.. aku nih yg dah 30-an (hahaha x sggup nk tulis umor sndiri) pon pangai cam budak2 lg

eh, aku pon pasan cam dragon gak awan tu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

haahla..sebijik cam naga....
aku ni akhir 20-an dah..huhu thn depan awal 30-an ....tidakkkkk

rasp said...

30 still young maaaa....
cam ahkak nie....
still young at heart hehehehehe :D
* jom buka posa sama2 :D

Sharinginfoz said...

bukan senang nak tengok kan

nieda said...

cantik betul ciptaan yg maha Esa...

Dee said...

yup..mmg ada rupa dragon pun..

Nurul Huda Jumri said...

kalo ditenung dr kanan ke kiri..spt kalimah ALLAH tulisan jawi..wallahu'alam.

mummysyafie said...

a'aa..nampak macam naga gak ler. cuma takde api je

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

ala dah 34 dik non.. redho jer la akak ni dah kertu. hahaha

haah la langit tu cam naga

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

** ala akak dah 34 thn din non...