Followers

Tuesday, July 20, 2010

Main Buih plak..............

he he he.....sessi cantas mencantas dah siap........air pun dah masak.......al-maklum........budak semput nie tak boleh mandi air sejuk2.............kat rumah plak , laling hubby tak pasang water heater lagi..........so, gigih ler menjerang air dulu kan..........demi anak, apa jer pun sanggup...............

So, kali nie sessi mandi buih plak...............he he he.....Batrice paling suka letak syampu bebanyak kat kepala....pastu main buih2 dia.....aku siap pun ala2 spa..........picit2 pala dia....syok ler anak dara tu......tp kekadang.........sampai mood tak baik dia.....dia tak suka mandi basahkan kepala..........tp, aku nie.........kalau dah rambut dia melekat bau masam peluh........mmg pantang aku......tak syok nak cium, gomol2 bila malam............so, gigih gark ler cuci rambut dia walaupun dia tak nak.............


oppsss..........gambar mandi buih tak boleh letak bebanyak........bahaya yerk......sat lagi ada plak yang mengeksploitasikan gambar2 tersebut...........he he he.....

Lepas mandi...............gulung2 dia ngan towel.........pastu siap ler dia berjoget dulu atas katil b4 pakai baju.......



he he he..........last sekali.............special pose buat korang sumerrr...........muaccckkkkk...!!!


10 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehe n3 kita samalah...asal rambut anak :) ko tahu rambut anakaku huduh..huhu cina tu ptg pendek rambut depan dia...

amboi lebarnya lidah dia...

kak watie said...

batrice semakin semakin semakin comey... mukanya maniss ajek.. tapi cik mya plak dia nak mandikan n buihkan sabun2 tue sume tuk mama dia nie huhuhu

Dee said...

bestnya mandi..budak2 kalo dpt mandi..berjam2..smpi terjerit2 aku suruh kuar bilik air..tu si fifi lah tu..hehehe..

atty's said...

happy tgk ..batrice senyum..alhamdulillah batrice dah sihat..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - ye ker sue...aku tak jengah lagi rumah ko hari nie...sat arrr....aku gi romen kat rumah ko plakkk

waaa..rugi lorr...baik potong sendiri sue...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak watie - wah...tetiba mama dia plak feel kembang2 nie...ha ha ha..cik mya pun makin hari makin manis.....bakal jadi anak dara rebutan gitewww

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis dee - ye betul...selagi tak kena jerit..selagi tu ler tak nak masuk...tp since dia tahu dia sakit nie dee....aku guna alasan dia sakit...tak boleh mandi lelama...nasib ler dia mengikut kata...kalau tak dulu....sampai nangis2 kena paksa keluar dari bilik air tu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak atty - alhamdulillah kak...since keluar tu....tak pernah kena serangan asthma lagi....dia pun tak culas ambil inhealer dia tu...

Sham Ummi Echa said...

gelihati tgk cara ko balut batrice ngan towel tu.. very d kreatif k

LyNn HaMzAh said...

nampak dah sihat dah batrice...memang betul la tindakan zana tu...kena mandikan dgn air panas...sesiapapun yg ada atshma memang alah dgn benda2 sejuk nie...