Followers

Friday, July 30, 2010

Mangsa Dera

Hari tu.........si Dino dia buli suruh pakai pampers....la nie....miss pinky nie plak jadi mangsa dera dia.........hu hu hu...........sapa2 leh telefon kan talian NUR.........nak buat aduan nie.......sian pinky...........


mau tercekik si pinky tu kena lilit lehernya ngan tali pinggang..........kot ler dia ada suara.........mau melolong dia minta tolong..........


Berpintal2 hah di buatnyerr...........sapa punya kerja lah gamaknye ryerk..................


sedih tengok muka miss pinky..........minta belas kasihan............tp si pelakunya takde perasaan......sian kat dia..........

sapa pelakunyer.....................?
.
.
.
.
.
.
.
.

tak yah suruh teka pun sure korang tahu punya............budak kat bawah ler nie........


lepas buat salah.........muka relaks jerrr.........takde perasaan.........siap landing layan citer toy story dia tak sudah2.............

rerasalah kan...........apa hukuman yang patut utk dia.............?

13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ....ramai tol mangse dera kat umah ko zana......batrice kalo di hadap ke mahkamah ni mau dah kene hukuman penjara 20 tahun dan 2 sebatan heheheeheheh.....

pandai lak die cari port leher kure2 tu nak ikat tali pinggang tu heheeheh....kreatif tau....

Kak Watie said...

hahaha nak denda gak ke? sian batrice hihihi

suh berdiri kat penjuru hafal abc hihihi (denda cik mya tue kikiki)

rasp said...

sis, tengok muka innocent batrice tak sampai hati nak denda...

miss pinky dia sejibik sama dgn cik tot sapphire :D

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

denda dia, babap jer muntot mungil dia tu..

haipp biasa dia! hehehe

LyNn HaMzAh said...

apa denda nak bagi yer...
apa kata kau gomol jer dia sampai puas...
hehehehe...

kak ina mail said...

ala comelya toy tu.budak-budak kalau dapat mengomol, habis semua.cam anak akak.pegang barang mainan cam geram semacam je.khe khe

Sham Ummi Echa said...

hahaha bdk2 ni biasa la kan.. ni bukan dera tau..ni hasil kreatif anak ko

[-suziey-] said...

hahhaha sian..wei suka la turtle tu..comelllll

Cik Nurul said...

keh..keh..keh... hukuman yang sesuai cium aje sampai dia rimas hahahahaha

Dee said...

siap nk bagi hukuman..xyah ar..sian dia..tp pinky tu sama mcm pinky anak buah sy..turtle gak..hihihi..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - tau takpe....tu belum kes dia dera aku ngah hemlin...lagi ler sadis

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha...nasib baik ibunya tak kena dera...kang ader budak masuk penjara nanti...

Zaidah said...

sampai terbeliak mata kekura tu dikerjakannyer...