Followers

Wednesday, July 28, 2010

PREDIATOR

Movie pukul 7.30........pukul laling hubby aku tak muncul2 lagi.......nak call, credit aku plak takde........so, pasrah jer lah tunggu berdua ngan Batrice kat rumah.....awal2 aku dah siap mandikan budak kecik tu.....nanti papa dia balik....senang...sumer dah siap...tinggal tunggu papa dia mandi jerrr...........

Around pukul 6.30 baru ler laling hubby aku balik....sibuk sangat ler tu...nasib baik sempat.....and nasib baik ler takde ler jauh mana rumah ngan bandar tu kan..............

Siap2 sumer...pukul 7 we'll gerak and 7.15 dah sampai dah kat mall............so, ada 15 minit............pergi UNCLE BOB tapaw popcorn chicken and hot dog dia...........seludup bawa masuk panggung..........ha haha.....ada aku kesah.....penat ler mulut nak mengunyah pop corn tak sudah........tp mmg tiap kali masuk panggung....aku seludup hot dog and popcorn chicken UNCLE BOB nie............pastu dlm panggung.....sumer orang boleh bau..esp jiran2 sebelah....tp lantak arrrr..............he he he.....

Supposed citer PREDIATOR nie....umur 18 tahun ke bawah tak boleh masuk...........takut gark ler time tunjuk tiket, tetiba budak yg jaga tu tak kasi Batrice ikut...mana aku nak campak budak kecik tu.......tunjuk tiket pun takut2............pegang tangan Batrice and biarkan dia jalan kat belakang...........tp, aku nengok selamba jer budak tu........takde nak larang2 ke apa........hah! selamat.....................


Before masuk tu sempat ler snap2 picture..............aku tak bw mr nikon........malas nak mengangkut dia....lagipun bw sling yg comel...tak muat nak masuk my sling bag tu............confuse jap...........apsal ler Batrice posing camtu.............? he he he....tu berkat terpengaruh ngan poster KARATE KID ler tu.........dia nak tengok KARATE KID...tp dah tak tayang dah............takpe, nanti kita cari CD erk...........aduh...now, hari2 melayan CD TOY STORY........celik mata jer terus suruh buka TOY STORY dia...

kalau ikut aku.........aku nak tengok citer DESPICABLE ME nie....comel2 ler plak...si ketot2 kepala botak tu............tp laling hubby aku kata nanti............tengok PREDIATOR  dulu........so, harus ler aku jadi ISTERI yang SOLEHAH kan.............


Dalam panggung.........cam biasa.............we'll beli couple seat............so, budak nie boleh menyelit kat tengah2.....xde ler dia sejuk sangat kan..........haba kiri kanan esp belah mama dia........

about PREDIATOR.........not bad............citer pasal 1 group nie......ntah camne boleh di jatuhkan ke sebuah pulau yang tak tahu kat mana tempatnyer...............and setiap orang tak kenal pun antara satu sama lain........kat pulau tu plak....dia orang kena buru ngan aliean.........alien erkk.........so, citer pasal dia buru ko, ko buru dia.............tp ngeri gark ler nengok .................tp kalau nak di bandingkan ngan AVATAR..........10x best citer AVATAR...............

this time, anak aku mata kemain besar melayan citer tu.........dia bab citer gaduh2 nie..........mmg hidup...ngikut peel papa dia.............lasak kemain.............

13 comments:

mummysyafie said...

la..beatrice pose camtu mmg ala² karate kid.

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke posing karate kid tu zana...hheheehhe...comel gitu....

tu ar, aku ni dah lame tak pi tgk wayang ni, last tgk karate kid ar.....aku punye gsc takleh nak booking online ...pehal ntah.....nak gi beratur beli tiket ni mls...ramai...lain ar kat kluang kan...mmg rajin aku gi walk in jek.....

aku pun selalu buat keje cam ko zana..seludup brg mkn....selalunye burger mac d laaa hahahaahah...kembang kuncup jiran sebelah amik bau hahahaaha

Sham Ummi Echa said...

uihh comei la batrice posing karate kid tu.. ni dah skolah nnti leh suh batrice masuk prsatuan taekwondo ke.. karate ke.. utk keselamatan diri kan

x bes sgt ke citer tu.. aiseh cam dah lama lak x tgk wayang.. last tgk toy story 3 je

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak nor - anak dara ganas tu sis...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - tu ar pasal..nasib ler kluang nie senang..walk in jer.....

sama erk...aku ingat aku sorang buat kerja songlap barang masuk panggung....ko pun sama....nasib ler jiran kita yerk

Cik Nurul said...

nurul pun tak dan lagi nak g tengok cerita ni hehehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sham - aku nak hantar dia masuk kelas ballet arr...biar sopan santun sikit anak dara aku nie....asyik ganas2 jer...

kurang arr..coz' leh tahu ending dia camner.....tp kalau nak layan tu still ok lagi...

wei...ko tak perasan ke kasut batrice tu wei?

rasp said...

hahahahahaha i tengok gambar batrice pose gitu terus ketawa depan pc...jenuh nak cover up kat opismate sebilik i nie hahahahaha...dah le dia tak tau i suka ada blog kahkahkahkah...

batrice batrice...make my day lah..

LyNn HaMzAh said...

bagus betul la batrice nie...
nak juga dia tgk movie dgn mama papa dia...
kak lynn pernah bawa qistina sekali tgk shrek 3...
tp dia x boleh nak duk diam la...
huhuhuhu...

citer tu best ker zana?
nak tgk kat wayang memang x dapat la kut...
nanti kena la cari dvd...

Nana said...

wah2 kemain batrice posing ek kita pon kwl bli tiket wayang amek couple seat luas skit nk buh damia tgh2 heheh bez x cite ni?

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nasib baikk boleh bawak masuk batrice, kalau tak sesia jerkan.. tp kenapa tak leh bawak budak ek.. ada aksi ganas sangat ke..

akak pun selalu seludup keropok kat dalam tu. hehehe

KSWSK said...

hehehehe..just nice je si bukak kecik tu nyelit yer

mrs.irwan 2 be said...

minggu nie kita tgk sama2 nak??hahaha..tp kitorang nak tgk kat MBO BP la kak..jom kita g sama2....