Followers

Saturday, July 10, 2010

Update Batrice

another quick update........sorry yerk kengkawan.......tak sempat nak menyinggah lah lately...ngan keadaan batrice mcm tu.....nie pun balik rumah bergilir just utk mandi, settle kan kerja rumah sikit......and then, aku cabut pergi hospital lagi.....tak sampai hati nak tinggal Batrice lelama even dia ngan papa dia......hati jadi tak keruan.  Later, if keadaan dah ok.........insya allah, aku akan jejalan kat blog korang plak...qada' cerita2 yang tertinggal.


Pagi nie routine checkup, everything ok...........blood pressure ok.........oksigen ok...cuma yang tak ok denyutan nadi Batrice....tak normal....laju sangat....mcm2 1st time masuk...........adoi ler.....aku baru nak bernafas lega mlm tadi doc datang check ckp dia OK....pagi nie ada plak problem ngan denyutan nadi dia....hope nothing serius lagi lah....tak larat dah aku nak tengok anak sakit...........biar ler aku yang sakit......

9 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololo, siannye Batrice..
semoga cepat sembuh ye sayang..
mummynyer lak, awak pn kena rehat jugak..
nnti fengsan ke sana sini lak lg susah..

Emy Omar said...

Insyallah zana,berdoa banyak2 harap batrice cepat recover & boleh discharge..akak pun tak tahan kalau tengok anak2 sakit rasa nak replace je tempat diaorang

rasp said...

sama2 lah kita berdoa smoga batrice cepat2 sembuh ya sis...
u pun kena jaga diri gak....

Nana said...

harap2 batrice cepat sembuh ek...take care tau

Dilla Ady said...

sian kt batrice..tak leh gak tgk anak sakit..biar dilla yg sakit takpe..jgn anak..

tak sabar nk tggu akak update pasal batrice..nape cam nmpk series sgt nih sampai masuk ICU...sian kt die..

Dee said...

hopefully skrg ni dia dh ok n sihat sis..kesian tgk budak2 kena cucuk sana sini kan..

mysha said...

aKak dah laMa tak jeNguk...sha Nk sTArt balik nih...hehehe Syukur akak kan Batrice dah sihat...

atty's said...

salam zana..siannya batrice..semoga ..cepat sembuh..

Cik Nurul said...

alhamdulillah..akhirnya batrice sembuh jua..aminnn