Followers

Friday, November 5, 2010

Cun babe! Kaler oren lagi.........

Amacam? cun tak kaftan nie...orange colour you?


i'm waiting for this jubah .......he he he he.......mana beli? korang boleh check kat Butik Mahligai Pesona Enterprise nie.........jubah dia sumer cantik2 and harga pun affordable.  Tak murah tak mahal........just nice!

iskh..harap2 Isnin nie sampai lah yerk....tak sabar dah.  Boleh ler melaram masa majlis sepupu my hubby awal bulan depan.

psst : hurmm...........apakah aku penggemar warna oren? hurrmmmmm........nak kena selak baju2 dlm drawer nie gamaknyer...cam banyak plak kaler oren.







8 comments:

Nana said...

cantik....kita xpernah lg ada koleksi jubah
kita ada satu je baju kurung kaler oren, baju yg kita pakai masa g kluang time amrul terima pangkat aritu, tu je la satu2nya baju oren heheh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

koleksi jubah zana pun tak byk nana..ada ler 3-4 psg. Baju kaler oren mmg berlambak rasanya.....tp nak kata zana minat ngan oren, tak jugak

sW33tDaRLinG said...

mmg lawa laaa zana...
sw33tdarling.com

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amy - tu yg buat aku tergoda tu amy...tak tahan tengok kaler dia.

Emy Omar said...

Cantik zana..nak try la juga usha sepasang kan

Sidratul Muntaha said...

mmg ko suke oren
aku ingt lagi ade baju raya korang kaler oren!
putih takper arr..
klu gelap gulita cam aku nih.
huhuuahuhauha
dah mcm kap lam ya nga!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak emy - gi usha...owner kedai baru masukkan stok baru tu....ala2 batek gitew..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ayu - lat 2 year baju raya we'll kaler oren ko. tp soft oren..yg nie aku tak sure lagi oren gelap ke oren terang coz' tak sampai lagi..kalau tengok kaler tu just nice jer di mata aku.....

aku mana ler putih...hubby aku jer yg cerah sikit berbanding aku...lebih kurang ko jer aku nie...so, if aku boleh pakai...ko pun boleh...nak2 setot ngan sesumpah kecik tu putih...kalau pakai oren...lagi naik kecomelan diaorg tau