Followers

Wednesday, December 22, 2010

Assignment churp

alhamdulillah...........since end of August this year....aku start REGISTER ngan churpchurp nie......and my 1st assignment was VASELINE...until today....aku dah dpt 23 assignment dan dah berjaya di published.



again..........alhamdulillah.......walaupun $$$ still tak sampai pun rm5.....tp bergerak jugak ler.....takpe, pelan2 kita kayuh k.

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

bagus zana...rajin ko!! takpe berdikit2 ko...lame naik ar duit tuh...

mama tisya said...

sila buat tutprial skit psl assignment...walau dh dpt 10 tp tk reti2 lg..huhuhu...

**kita tnye ym sebab nk tnye psl assignment ni la..hehehe

norhidana said...

mmg rajin ko beb... takpe slow2 skit2 lama2 jd bukit RM tuh...
aku nih lg lah tak join pun nuffnag ke churp2... blum ada kerajinan lg

ibuayahdamia said...

ayu memang tak tau lah pasal churp2 ni..dah register..rasanya dah ader assignment pun..tapi tak reti2 jugak...huhu..tolonggg

ieda said...

rajin lah zana nie .. bagus2 dikk
dpt jugak kann dari x der :)

atty's said...

rajin zana buat ..kty kalo teringat buat..jugak.

takpe sikit2 lama2 jdik bukit

sw33tdarling.com said...

eehhh biar betik tak sampai RM5...?? saya baru register bulan lepas, dah dapat RM10+

cemana dia kira sebenarnya erk...?