Followers

Sunday, January 2, 2011

Barang-barang sekolah Batrice

Hasil shoppingan kami......

2 pasang baju uniform tadika kemas.  Beli kat Nan Yuan lama depan Publik Bank


Beg barbie...ha ha ha..harus ler Barbie kan.....kalau ikut anak dara tu...dia tunjuk beg Ben10..tp mana boleh..gegirl kenalah beg Barbie...maka berlaku ler pujuk memujuk.....utk yakinkan dia ambil beg barbie nie...
Btw.....Batrice request beg tarik......alahai...sumer size besar beg dari dia...tak sesuai....lagipun baru masuk sekolah tadika....nanti kot sekolah rendah...baru ler boleh beg tarik tu...tak sesuai arrrrr


2 pasang kasut sekolah sekali ngan kapur kasut lagi...sure stok utk setahun kapur kasut tu.....bebudak tadika kasut bukan kotor sangat pun kan.....


2 pasang tracksuit and 2 helai baju singlet....yelah....if pakai baju singlet tu...he he he..teringat plak dulu2 time sekolah.....WAJIB pakai singlet....@ simis.  Kalau tak sure kena denda punya....


Stationary dia......still concept princess....ha ha ha..kuasa VETO di tangan mama nya ..


baru ku tahu...........begini rupa nya perasaan teruja nak hantar anak pergi sekolah...tu baru sekolah TADIKA...kot sekolah rendah nanti...ntah mcm mana plak keterujaan aku nie kan....

11 comments:

yong ibu chem said...

gitu lah weh. hehehe mak thn lepas dah alami dah. tahun ni, aku buat dekkkk jek. hahahaha beg sekolah jek tukar baru.

tadika chem tak pakai kasut putih. aku belasahkan je kasut2 raya dia tu. hehehe.

betul tu, chem nk masuk darjah 1 nanti baru aku kembali excited hehehe.

ieda said...

waa dah selamat beli semua .. ermm biasalah brg2 sek skrg nie semua mahal2 kan .. x dpt bayangkan kalau org ramai anak huhuh

riena 1st day sek arini hari orentasi dia :)

MrS. F!zA said...

lengkap semua!! mama mmg teruja tau..hehehe..untung batrice!

kalo aunty la kan konsep princess tu pon di tgn aunty.haha

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahh.. !mesti semangattt batrice tengok barang2nyer dah bersusunn..! Danish punya masih dalam plastik bungkus semuaa... hari ni baru nak keluarkann he he

Nana said...

bole bayangkan mcm mana rasa teruja tu
tak saba jg nk tgu damia g school hehe
damia yg xg skolah tu pon ada beg barbie kata gegerl kan mesti la pink

eRiNsZ said...

hehe ingtkan aku sorang jer yg xcited anak nk masuk tadika heheh.. rupernyer ni mg pnyakit blogger mummy larr hehehee...

idup blogger mummy~ (^_^)wink

Emy Omar said...

hahaha ni sapa yang excited ni?mama batrice atau pun batrice..hihi zana,tu baru tadika sok kalau dia melangkah ke tahun 1 lagi la awak excited tau..

♥Azie♥ said...

HAHAHA SAMA NGAN ERIN .ADA KER NAK BELI BEG BEN 10,,,,EHHEHEHEH CITARASA KORANG SAMA..TAPI KAMI TAK BELI..KAMI PUN BELI BEG BARBIES KAT DIA ...BATRICE SELAMAT MENEMPUH ALAM TADIKA DARI AUNTIE..BELAJAR RAJIN2 YER SAYANG

win@momyShaneQeisha said...

wah lengkapnya barang2 batrice.Ok la dia ada teman pergi sekolah.tak la dia takut..comel2 brg dia,pandai mamanya pilih

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ha,..ha...kelako la batric ni, suka beg ben 10 ek...kalo balqis suka beg warna pink...selamat bersekolah k

mama tisya said...

smua princess....egurl kn...slamat p school batrice...tisya pttnye p school gk tp hold dlu...