Followers

Sunday, January 2, 2011

Batrice & Uniform Sekolah

sessi testing baju sekolah..ngeh ngeh ngeh ngeh......teruja nyer ler kan nengok anak ngan baju sekolah waima baju sekolah tadika jer pun....ahaks!




haish.....senang ke idak budak kecik nie nak bangun pagi2 ...mandi and bersiap pergi school yerk? harap2 senang ler....tp kalau ikut peel mama dia....mmg liat sikit nak bangun pagi dulu2 time pergi sekolah...mak aku dah jerit 44x baru ler gerak bangun masuk dlm bilik air......

Btw.....Isnin and Selasa aku cuti.  Nak hantar dia pergi school.....nak tengok keadaan dia....... And ingat tahun nie start nak ambil P1W1...masuk pukul 8.30 .....aku sendiri nak hantar dia pergi school and siapkan dia....baru rasa puas hati.......nampak nyer kena bincang dulu ngan boss camner...

ada budak teruja ngan kasut sekolah dia...sampai nak tanggalkan tag harga tu pun guna gigi..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

11 comments:

-SharleenZawawi- said...

alalalaaa... cute laaa... semangat nak ke school sure leh bangun awal punya... hehe

MrS. F!zA said...

comei batrice ngn uniform.. mak dah teruja tu..ekekeke

aah kan teman dia tgk2 dlu pd hari mula ke skool..

Nana said...

mesti mak dia plg eksited kan nk tgk ank msk skolah heheh
mula2 susah la kot nk bangun pagi nanti lama2 mesti dia tak sabar2 nk g skolah kan

umie said...

comelnyer..umie pun xcited gak kalu tgk budak2 g sekolah ni...

ieda said...

wah2 kemain layie anak dara nie .. xcited tuu x leh cakap lah kan .. hehe
nanti nak bangun pagi malas pulak hehehe :)

♥Azie♥ said...

alahai tomeinyer..mlm nie mama iron esok dah start sekolah kan...mesti lagi comel..tentu batrice semangat nak g sekolah esok.zana update yer reaksi dia esok kat tadika

liwaniel said...

comeinye...esok start sekolah la kan..si irfan ni rabu baru start sekolah...

wanie pun risau jugak camne nak kejut si irfan ni bgn pagi2..sekarang ni pun punya la liat nak bgn..huhuhu

ibuayahdamia said...

alahai...comeyynya!!

esok mesti batrice tak sabar2 nak gi school kan...semoga batrice menjadi anak yg cerdik pandai..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah teruja sangat2 batric nak pi school ek, tomey je berbaju seragam

lily azliyana @ mama zara said...

wahhh..batrice dh start tadika ek this yr..hope batrice suke pi skolah k..kite plak slalu risau membayangkan cmner klu zara dh start skolah nnti..skang ni pagi2 nk antar pi nuseri pon punyelah liat nak bangun..huhu

Jasfyra said...

comel bangat batrice ngan uniformnya...belajar rajin2 ye cayang..

psst,xsangka kan.dah lama kenal kt blog.masa mula2 anak2 kita kecik je.la ni dah sekolah.jap je masa berlalu