Followers

Wednesday, January 26, 2011

Hadiah dah sampai!

Masih ingat kemenangan pertama di tahun 2011 .........yup contest Saat Ceria Si Manja bersama Atuk/Nenek.  Alhamdulillah...........hadiah2nya udah sampai........so, jom usha apa hadiah yg we'll dapat.


1) pengangkut beg - memula aku ingat apa lerr.....rupa2nya benda comel nie boleh buat pengangkut beg....cute ok....so, lepas nie pergi makan kat mana2, boleh ler sangkut beg i tu...takde ler...dok menumpang kat kerusi sebelah or duduk kat bawah kan....


2) pyjama for Batrice. Thanks....gambar snake and so belang2.

and hadiah yang ke-3 ialah voucher RM5 utk shopping di Maisyz Collection



10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah tahniah2...mmg syok adiah2nye zana....rezeki tahun 2011 kan....moga2 lepas ni bertambah2 rezeki ko yeak dear....

btw, batrice sunggggoooohh comel ngan pyjamas itu!~

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

tahniah zana...

ibuayahdamia said...

tahniah yer...rezeki batrice tu...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tahniah! mahal gak klu nak beli penyangkut beg tu..

Cik Nurul Pinky said...

Tahniah..tahniah....wow hadiah untuk tahun baru ye..heheheh

onniesham said...

alhamdulilah..rezeki ko menang kan. x sia2 ko rajin masuk contest2 nih. tu ada voucher rm5 tu..ha leh la shopping online lg. hehe

LyNn HaMzAh said...

tahniah zana & batrice...

sw33tdarling said...

wahhhh... mmg ceria laa neneknya pakaikan selipar.. bertuah badan...! tuah batrice laa jugak kannn

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tahniah.. tak sesia masuk contest.. mmg rezeki berpihak pada zana.. aksi tu pun mmg lucu dan nampak mesra batrice dan nenek dia..

ieda said...

tahniah dikk
akak tgk pun mcm pelik .. x pernah jumpa layie nie :))