Followers

Monday, January 24, 2011

Kena tangkap polis!


Di satu malam yang hening....he he he.....time tu around pukul 10 ++ pm kot......puas ler aku memujuk Batrice suruh masuk tido coz' esok nya nak gi school......dah baring dah pun atas katil....siap mama dia sekali landing sebelah dia....walhal...byk lagi kerja nak buat....tp demi bobok dia kan....nak dodoikan sang puteri tu...kena gark landing kat atas katil....

Tp masalahnya...mlm tu kemain liat nak suruh dia tido. Maka bermulalah sessi soal jawab di atas katil.

Aku : echa tido ler....esok nak gi school..nanti kalau lambat tido....kat school ngantuk..nanti teacher marah tau.
Batrice : echa tak nak tidoooooo!
Aku :  naperrrr echa tak nak tido? dah malam kan.....kenalah tido..
Batrice : tak naaaaakkkkkkk. Echa takut nanti mimpi datang...
Aku : laaaa..naper plak takut ngan mimp. Echa mimpi apa?
Batrice : Echa mimpi polis tangkap mama
Aku : naper plak polis tu tangkap mama?
Batrice : mama hantar echa gi school....echa salam mama...pastu mama masuk kereta, langgar echa. Polis datang tangkap mama.
Aku :???????????????? (cam confuse kejaaapppp)  tak lah...tu kan mimpi jer.....mana ada polis datang tangkap mama.....kan papa yang hantar echa gi school..mana boleh mama langgar echa......dah tido.
Batrice : echa tak nak polis tangkap mama......(dah cebek2...)
Aku : tak lah...mana ada. Dah tido! Kalau echa tak tido...baru polis tangkap mama
Batrice : ok mama....gud nite.

he he he...giler psycho anak aku erkkk.....ngan aku2 pun kena psycho dia plak....


10 comments:

MrS. F!zA said...

ekekeke nmpk sgt dia sygkan mamanya..mimpi pon echa rsa mcm betoi..hehehe

atty's said...

dia mmg sgt sygkan mama dia ..

1 4 hb

SURIA AMANDA said...

mak aii...ngeri sungguh mimpi dia..menusuk kalbu tu..

masviona said...

ini ala² avin damia gak lah nih susah benor nak suruh dia tido....huhuhu. dah ler xmoh tido atas tilam dia...nak gak berkepit celah ketiak bonda dia...:(

Emy Omar said...

alola..dasyat mimpi dia tu zana hihi

LyNn HaMzAh said...

aduhai...sampai macam tu sekali mimpinya...kesian la batrice...

Wati3qv3 said...

batrice sayang mama dia tue yg fobia nak tido takut mimpi lagi hehehe

Irtiyah said...

salam

pandai mama dia pusing balik, kalau tak tidur baru mama kena tangkap hehe

ibuayahdamia said...

huhu..takut pulak ayu baca conversation kat atas tu.nasib mimpi jer

ieda said...

cayunk eisha kat mama yaaaaa :))