Followers

Friday, January 28, 2011

PDRM sahkan kes penculikan itu TIDAK BENAR.

hari nie, seharian suntuk kecoh ngan kisah myvi putih yang di larikan oleh orang...siap ada baby lagi dlm tu....kat facebook, tweeter, blog...masing2 sedara upaya menolong sebarkan berita nie dengan niat nak menolong.....see, betapa berbangga nya aku jadi rakyat malaysia yang sentiasa menghulur bantuan tak kira dengan apa cara sekalipun...


tp masalahnya.........petang tadi PDRM sahkan bahawa dakwaan kes perculikan dan curi kereta tu adalah TIDAK BENAR.








memang kerja orang takde akal fikiran ler yang memula buat penyebaran cerita palsu tu.....kesian kat orang2 lain.....bodoh ok! menyusahkan orang....takde kerja kot dia sampai nak buat kerja2 camnie......geram plak aku.......

korang ingat lah kan...lepas nie kalau benda nie betul2 terjadi....ada tak yang nak tolong sebarkan mcm yang korang2 buat dengan niat nak menolong tu.......aku jamin takkan ramai yang terbuka hati lagi.......giler betul ler diaorg nie.....

for those yang buat kerja tak guna otak tu......please ler...benda2 macam nie jangan ler di buat main2.....ini menyentuh keselamatan orang k.....buatnyer ada orang jumpa kereta tu tadi....pastu jadi apa2 kat pemandu tu, tak ke jadi kes naya tu nanti.......

pada yang tolong sebarkan ngan niat MENOLONG tu......besar pahala korang....tp pada yg buat cerita tu....baik ko letak otak tu kat LUTUT.

**Jangan lupa clik2 kat banner HeartBeat I nie.....if korang nak tambah pendapat selain nuffnang.**

5 comments:

Emy Omar said...

Gatal tangan yang buat isu tu ye..

Citarasa Rinduan said...

kak ayu dpt tahu dr blog cik mat gebu..nasiblah ada yang komen ttg berita tu exwife dia y ambil..

maksudnya xbetul

Dee said...

sib baik dee x sebarkan kt fb..cuma komen je..huhuhu..tp bangga ramai rakyat malaysia yg bersungguh2 membantu..

Lelord said...

choyyyy....benonya hampir nak war2kan pasal ni, email, ym sumer ade ni.

tapi pasal tgh bz so xde la hamik kisah sgt. ropanya pelesu

rasp said...

i nie mmg jarang2 buka FB..
tapi semalam masa balik ofis...
cik abe ada ckp benda nie tersebar kat twitter...
rupanya fitnah semata2 ya...isk isk isk..